365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Blasters

Skumskydere kan være en sjov måde at udvikle skydelegen på. Her kan du rent faktisk ramme dine modstandere med skumammunition. Du kan få ram på vennerne, uden de slår sig. Skumskydere er den perfekte måde at skabe en leg med action, uden der er nogen, der kommer til skade. Se hele udvalget af skumskydere hos BR her på siden.

 

Populære mærker

Skydelege i børnehøjde

Er dit barn vild med vilde lege med action? Så er blasters og skumskydere helt sikkert et hit! Med en skumskyder bliver den actionfyldte leg nemlig ekstra sjov, når man kan ramme modstanderne helt uden, at de slår sig.  

Hos BR har vi flere typer blasters: 

  • Blasterpistoler 
  • Air blasters 
  • Skumskydere 

 

Blasters er oplagte til at udvide actionlegen. Hvis dit barn er glad for de mere vilde lege, så vil blasters eller andre legetøjsvåben helt sikkert falde i hans eller hendes smag.

 

Udendørs rolleleg med blasters til børn

Der er intet som en god omgang udendørs leg i den friske luft, og med blasters bliver legen altid sjov og spændende! De lægger nemlig op til tonsvis af forskellige lege, og det er kun børnenes fantasi, der sætter grænsen. Uanset om barnet leger alene eller sammen med andre, så vil valget ofte falde på en spændende rolleleg. Her lever børnene sig ind i en rolle, de har set i dagligdagen, fra film eller selv forestiller sig, og indlevelsen i rollen er både underholdende, udviklende og lærerig for barnet.  

Blasters kan både bruges indendørs eller udendørs, men hvis behovet for at få brændt energi af er stort, så er det oplagt at tage de seje blasters til børn med udenfor til en masse leg i haven.

 

Sæt gang i legen med blasters og skumskydere hos BR!

Hos BR har vi et stort udvalg af blasters, der helt sikkert vil give julelys i øjnene hos et barn, der elsker vilde lege med masser af fart. Legevåben lægger op til klassiske lege, hvor de gode er mod de onde, og måske vælger børnene at leve sig fuldt ind i sine roller som politi og røvere, spioner set fra film eller soldater på vej til kamp. Mange børn tænker meget kreativt og fantasifuldt, så de vil helt sikkert finde på mange flere lege med deres blasters. Find den sejeste blaster til dit barn her på siden og sæt gang i de sjove actionlege hos BR!