365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjsvåben

Legetøjsvåben kan være en sjov måde at skabe spænding i legen. Det gælder, uanset om der skal leges politi og røver eller måske hemmelige agenter på en udfordrende mission. Hos BR finder du legetøjsvåben til enhver leg. Gå på opdagelse i de mange seje legetøjsvåben her på siden.

 

Populære mærker

Legetøjsvåben

Kan dit barn lide spænding og lidt vild leg, vil vores legetøjsvåben til børn højst sandsynligt fange interessen. Udvalget her er fyldt med seje blasters, legetøjssværd og laserpistoler, der er helt ufarlige for ungerne at bruge, og som tilbyder timevis af legeglæde i godt selskab med vennerne. Legetøjsvåben kan leges med både ude og inde, og en bonus er, at børnene får rørt sig helt uden, at de selv bemærker det.  

 

Hvor gammel skal man være for at lege med legetøjsvåben?

Det siger nok sig selv, at de fleste legetøjsvåben ikke er designet til brug af de helt små børn, men faktisk har vi enkelte produkter, der er anbefalet allerede fra 3-års-alderen. De fleste af vores legetøjsvåben er anbefalet til børn fra 5 år eller ældre, men på det tidspunkt er de til gengæld alletiders gave til barnet, der måske så småt er holdt op med at lege med det typiske legetøj og derfor søger noget nyt at underholde sig med. Legetøjsvåben vækker det indre legebarn på ny, og som forældre vil I måske også få lyst til at være med i de spændende kampe med de sjove legetøjsvåben.  

 

Find tidens mest populære legetøjsvåben hos BR

Hitter legetøjsvåben stort hjemme hos jer, og skal der tilføjes nye legetøjsvåben til samlingen? Så tag dig god tid til at gå på opdagelse blandt vores mange forskellige legetøjsvåben til børn i alle aldre, og glæd dig til at overraske dit barn med nye sværd eller pistoler skabt til leg. Sørg gerne for at have flere matchende legetøjsvåben, så der på ingen tid kan startes en kamp mod kammeraterne i nabolaget. Legetøjsvåben kan leges med igen og igen og vil være favorit på børneværelset i mange år. Vælg de næste legetøjsvåben, der skal flytte hjem til jer inden længe og bestil online fra BR i dag.