365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

9-10 år

Leder du efter en gave til en på 9-10 år? Hvad end det er en julegave, fødselsdagsgave eller en "bare-fordi-gave”, kan du finde nogle gode bud her på siden. På BR.dk finder du nemlig et stort udvalg af legetøj til børn i alderen 9-10 år, så du kan finde lige det legetøj, der vil skabe allermest glæde.

Populære mærker til 9-10 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 9-10 år

Legetøj til 9-10 år

Det vigtigste - så længe du er barn - er at lege. Leg så meget du overhovedet kan med alt dit favoritlegetøj, for før vi ved af det, ændres fantasien og kreativiteten, og pludselig er der ikke nær så meget leg tilbage. Derfor er legetøj også en fantastisk gaveidé til børn på 9-10 år.

Mangler du en gave til denne aldersgruppe, og har du svært ved at finde frem til, hvilket legetøj der er alderssvarende? Hos BR har vi delt legetøjet op i alder, så du nemt og enkelt kan finde frem til det, der helt sikkert vil være et hit hos de 9-10 årige.

Legen skal vare ved

Børn på 9-10 år er ikke små børn længere, og legetøjet bærer præg af dette. Derfor er mange af legesagerne også underholdning, som forældrene kan være med på. Dog er det stadig vigtigt, at børnene har muligheden for at gå ind i deres egen leg - det skal der nemlig holdes fast i så længe som muligt. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • Spil for hele familien: Det er ikke altid sjovt at lege alene, og et spil er den perfekte måde, hvorpå familien kan samles. Hos BR har vi et stort udvalg lige fra UNO til Afrikas Stjerne.
  • Konstruktionslegetøj: I denne alder begynder dit barn at blive gammel nok til at fokusere i længere tid, og derfor bliver byggesæt og magnetisk legetøj måske interessant. Her kan der bygges efter alle kunstens regler!
  • Hobbyartikler: Her kan kreativiteten blive sluppet løs og fantasien få frit løb. Lav alverdens flotte kreationer i eksempelvis perler eller med farverige tusser.

 

Køb dit legetøj til 9-10 årige her

Hos BR har vi legetøj til enhver alder. og her kan du med garanti finde noget, der passer til den 9-10 årige. Med barnets interesser for øje, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden!