365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

9-10 år

Leder du efter en gave til en på 9-10 år? På BR.dk finder du legetøj til børn i alderen 9-10 år, der kan skabe masser af glæde hos barnet.

Populære mærker til 9-10 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 9-10 år

Legetøj til 9-10 år

Det vigtigste - så længe du er barn - er at lege. Leg så meget du overhovedet kan med alt dit favoritlegetøj, for før vi ved af det, ændres fantasien og kreativiteten, og pludselig er der ikke nær så meget leg tilbage. Derfor er legetøj også en fantastisk gaveidé til børn på 9-10 år.

Mangler du en gave til denne aldersgruppe, og har du svært ved at finde frem til, hvilket legetøj der er alderssvarende? På BR.dk har vi delt legetøjet op i alder, så du nemt og enkelt kan finde frem til det, der helt sikkert vil være et hit hos de 9-10 årige.

Spil

På BR.dk har vi spil for hele familien. Du finder både brætspil, kortspil og andre sjove spil, som I kan spille med og mod hinanden. Gør jer klar til at spille kalaha, matador, hvem er hvem og mange andre sjove spil fra BR.dk.

Legen skal vare ved

Børn på 9-10 år er ikke små børn længere, og legetøjet bærer præg af dette. Derfor er mange af legesagerne også underholdning, som forældrene kan være med på. Det giver altså mulighed for masser af kvalitetstid sammen.

Dog er det stadig vigtigt, at børnene har muligheden for at gå ind i deres egen leg - det skal der nemlig holdes fast i så længe som muligt. Derfor har vi selvfølgelig også legetøj, som 9-10 årige kan lege med selv. I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Spil for hele familien: Det er ikke altid sjovt at lege alene, og et spil er den perfekte måde, hvorpå familien kan samles. På BR.dk har vi et stort udvalg lige fra UNO til Afrikas Stjerne.
  • Konstruktionslegetøj: I denne alder begynder dit barn at blive gammel nok til at fokusere i længere tid, og derfor bliver konstruktionslegetøj og magnetisk legetøj måske interessant. Her kan der bygges efter alle kunstens regler!
  • Hobbyartikler: Med hobbyartikler kan kreativiteten blive sluppet løs og fantasien få frit løb. Lav alverdens flotte kreationer i eksempelvis perler eller med farverige tusser.


Når børnene er omkring 9-10 år har de sikkert for alvor besluttet sig for, hvad der interesserer dem. Det kan være, at dit barn elsker at være kreativ eller bygge storslåede kuglebaner, når barnet har fri fra skole. Du finder heldigvis masser af spændende legetøj til denne aldersgruppe på BR.dk.

 

Legetøj - 9 år

Legetøj til en 9 årig kan være alt fra legetøj til udendørs leg til kreativt legetøj, der indbyder til ro og fordybelse. Måske elsker dit barn at være udenfor og løbe rundt i haven? Så kan havespil være et godt valg. Her er andre populære muligheder for legetøj til børn på 9 år: 


Det vigtigste er dog, at du vælger efter, hvad barnet kan lide at lave. Måske er det tryllerier, der optager dit barn? Så kan et magisk tryllesæt være det helt rigtige valg. Du kan også tage udgangspunkt i barnets fritidsinteresser eller yndlingsfag i skolen, når du skal vælge.

Udendørs leg

Udendørs leg går aldrig af mode. Heldigvis kan man altid lege udenfor - også selvom det regner. På BR.dk har vi et stort udvalg af legetøj, der kan bruges udendørs. Så kan børnene nyde den friske luft, mens de er optaget af sjove lege.

Legetøj - 10 år

Legetøj til en 10 årig byder også på mange forskellige ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan vælge til et barn på 10 år. Tag altid udgangspunkt i barnets interesser, men hvis du mangler inspiration, ser du her populært legetøj til børn på 10 år:


Hvis dit barn er mere optaget af bøger, finder du også alverdens børnebøger på BR.dk. Vi har også et stort fanunivers, hvor du finder sejt merchandise inden for bl.a. Harry Potter, Pokémon og Star Wars. Så der er rig mulighed for at finde legetøj til en 10 årig på BR.dk.

 

Køb dit legetøj til 9-10 årige på BR.dk

Uanset hvad dit barn interesserer sig for, så finder du noget for enhver smag i vores udvalg. På BR.dk har vi legetøj til enhver alder, og her kan du finde noget, der passer til den 9-10 årige. Med barnets interesser for øje, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden!