365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Star Wars

Kom med til en galakse langt langt væk og deltag i et farligt eventyr. Du kan enten være med til at hjælpe Rey og Finn, der kæmper den onde Kylo Ren, eller du hopper ombord på Millenium Faclon og opdage nye verdener og planeter, may the force be with you.

Genskab filmene fra Star Wars med vores legetøj

Mange mennesker husker deres allerførste møde med Star Wars-universet. Den store saga, der fører dig til en galakse langt, langt borte, og som giver dig storslåede kampe ude i det store rum, hurtige bemærkninger og spændende eventyr. For mange begynder Star Wars med Luke Skywalker og den unge drengs rejse fra bondedreng til en stor Jedi-ridder, hvor han trækkes ind i kampen mellem oprørsalliancen mod det onde imperium, og hvordan han opdager, hvem hans far virkelig er. På vejen møder han prinsesse Leia og smugleren Han Solo.

De ældste Star Wars-film har givet os en masse gode øjeblikke, som selv i dag er stærke i filmhistorien, alt fra lyssværdskampe til hyperspeed gennem galaksen og ikke mindst musikken. De fleste mennesker genkender den velkendte melodi af Dart Vader. Star Wars-universet i dag består af så mange som 9 film, hvor vi lærer at vide, hvad der sker både før og efter Luke, Leia og Han redder galaksen fra det onde imperium. Senest møder vi Rey og Finn, to unge mennesker med forskellig baggrund slutter sig til en ny oprørsalliance. Den nye orden forsøger at overtage galaksen, og den er klar til en ny kamp mellem det gode og det onde.

 

Hop også ind i de andre Star Wars-historier

Derudover har vi modtaget serier, der dykker dybere ned i forskellige begivenheder i Star Wars-historien, såsom Star Wars: Clone Wars og Star Wars: Rebels. Den seneste er The Mandalorian, der handler om en dusørjæger, der får en usædvanlig opgave. Han er ansat til at finde noget meget værdifuldt, hvilket viser sig at være verdens sødeste væsen, som han kalder The Kid. Mandalorian beslutter at tage barnet med sig og ikke aflevere det til kunden. Dette valg bliver til en spændende rejse gennem galaksen, hvor vi introduceres til nye planeter, seje figurer og mere indsigt i, hvad der skete et par år efter, at oprørsalliancen væltede det onde imperium.

Star Wars er simpelthen et univers, der er sjovt at vende tilbage til igen og igen, og med de rigtige produkter som film, serier, dukker, lyssværd, legetøj og meget mere er galaksen alligevel ikke så langt væk.