365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

7-11 måneder

Her på siden har vi samlet legetøj til babyer på 7-11 måneder. Se udvalget, og find det rigtige babylegetøj, som kan hjælpe med at udvikle babys sanser og motorik.

Populære mærker til 7-11 mdr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 7-11 mdr.

Legetøj til 7-11 mdr

Leg fylder stort set alt i dit barns liv. Det er her, at barnet får lov til at udvikle sig, få stimuleret sin nysgerrighed samt blive underholdt i timevis. Med godt legetøj kan du hjælpe dit barn med at udvikle sine sanser og sin motorik.

Når børnene er helt små, er legetøj den vigtigste faktor i en god leg. Du ved nok, at der findes et uendeligt univers med forskellige former for legetøj, men det kan være svært at finde rundt i, hvad der er det helt rigtige for dit barns alder.

På BR.dk har vi delt legetøjet op i alder, så du nemt og hurtigt kan finde det legetøj, der kan stimulere og underholde dit barn på den helt rigtige måde. Det kan give dig et godt overblik over, hvad dit barn kunne være interesseret i.

Babylegetøj

I vores udvalg af legetøj til baby og tumling finder du alt, hvad de små størrelser vil elske at lege med. Vi har både legetøj til de helt små og de lidt større babyer, så du kan finde noget, der passer til din lille guldklumps alder og interesser.

Legetøj til din baby på 7-11 mdr

Det bliver en større og større udfordring at underholde og motivere dit barn, jo ældre barnet bliver. Der findes heldigvis masser af legetøj, som du kan aktivere din baby på 7-11 måneder med. Husk også på, at børn er forskellige, og de udvikler sig ikke med samme hastighed.

Mange børn i denne alder vil stadig gerne have mor eller far tæt på. Derfor finder du legetøj til babyer på 7-11 måneder her på siden, som dit barn kan lege med sammen med dig. Her kan du vise barnet, hvordan man bruger legetøjet eller lege sammen med dit barn.
 

Babylegetøj 7-9 mdr

Når dit barn er 7-9 måneder, begynder det for alvor at blive sjovt at lege, fordi udviklingen går rigtig stærkt. Barnet begynder at have mere styr på motorikken, og nogle børn begynder at møve sig rundt og sidde op selv. Det giver nye muligheder for sjovt legetøj til baby på 7-9 mdr.:


Det er også her, at dit barn begynder at blive opmærksom på afstanden mellem ting. Når bolden triller væk, bliver dit barn opmærksom på, at der opstår en afstand mellem barnet og bolden. Her kan I begynde at træne motorikken med finmotorisk og grovmotorisk legetøj.

Motoriklegetøj

Motoriklegetøj kan bruges til både små og store børn. Det kan nemt tilpasses til dit barns alder, så du kan hjælpe dem med at udvikle deres fin- og grovmotorik. I vores udvalg af motoriklegetøj finder du kendte mærker som MODU, bObles og Gonge.

Legetøj til baby på 9-11 mdr

Senere, når børnene nærmer sig det første år, begynder mange at kravle - og nogle kan endda gå. Det begynder også at blive vigtigere, at legetøjet har en funktion, så det kan fange børnenes interesse. Til en baby på 9-11 mdr. er følgende legetøj ofte populært:


Når dit barn når denne alder, er motorikken meget i fokus. Derfor er både finmotorik og grovmotorik legetøj perfekt i denne alder. Tumlemøbler fra f.eks. MODU og bObles er populært legetøj til tumleri, som de fleste børn elsker. Forskellige børnebøger kan også være interessante for dit barn.
 

Find babylegetøjet til 7-11 mdr. på BR.dk

Jo ældre dit barn bliver, jo mere varieret bliver legetøjet også. Derfor kan du finde en lang række forskellige legesager i mange designs. Så mange, at det næsten kan være helt svært at vælge. Derfor har vi samlet et udvalg af vores legetøj til børn på 7-11 måneder på denne side.

Tænk over, om legetøjet skal udvikle dit barn motorisk, bidrage til en masse god aktivitet, eller om det skal skabe tryghed, når der skal slappes af. Udforsk vores store udvalg, og find det helt rigtige legetøj for dit barn på 7-11 måneder her på BR.dk!