365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Giv den bedste barselsgave

Find en god barselsgave til den lille ny

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Er nogle, du kender lige blevet forældre? Og vil du gerne besøge dem og ønske dem tillykke med den lille ny? Så er det en oplagt mulighed for at medbringe en lille gave til det nye medlem af familien.

I denne guide kan du læse meget mere om, hvordan du finder den bedste barselsgave med vores bud på gode barselsgave ideer!

 

Barselsgave tradition

Når en lille ny kommer til verden, skal det da fejres. Der er stor tradition for at besøge de nybagte forældre enten på hospitalet eller ved at komme på hjemmebesøg, når det værste postyr fra fødslen har lagt sig.

I den forbindelse er det god skik at medbringe en mindre eller større gave til den nyfødte for at fejre hans eller hendes ankomst til den store verden. Er du helt tom for barselsgave ideer? Så giver vi dig her en masse god inspiration til at finde den bedste barselsgave.

 

 

Hvad er en god barselsgave?

Det er meget individuelt, hvad man mener er en god barselsgave. Nogle prioriterer at købe gaver til den nyfødte, mens andre også giver barselsgaver til forældrene. Spørg gerne forældrene, hvad de eller den nyfødte har brug for.

Men hvad er en god barselsgave? For nogle nybagte forældre kan en god barselsgave være mad til fryseren, mens andre nyder, at barnet bliver forkælet med gode gaver. Nedenfor giver dig vores bedste bud på gaver til nyfødt, så du kan glæde den lille familie.

Babylegetøj til sjov og læring

Skal du på barselsbesøg, og vil du gerne medbringe en lille gave? I vores store udvalg af babylegetøj kan du helt sikkert finde den perfekte barselsgave. Du kan bl.a. finde motoriklegetøj, bideringe og meget mere. Der er helt sikkert en gave, den lille ny vil elske!

Hvad giver man i barselsgave?

Modsat dåbsgaver behøver en barselsgave ikke nødvendigvis være en, som den nyfødte kan bruge gennem hele sin barndom. Ofte er en barselsgave tænkt som noget, barnet kan bruge i sine første leveår.

Det er derfor en god idé at finde en gave, som enten kan bruges med det samme, eller som kan tages i brug når baby fylder et par måneder.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt at få børn. Derfor er der mange kommende forældre, der prioriterer at anskaffe sig de absolut mest nødvendige ting, de har brug for. Det falder således ofte i rigtig god jord med en gave, der lige har et ekstra lag af luksus.

Her kommer 5 gode bud på de bedste barselsgaver:

 

1. Gaver der oser af luksus

Noget lækkert trælegetøj i høj kvalitet kan skabe stor glæde hos de nybagte forældre. På BR.dk fører vi smukt og holdbart trælegetøj til baby fra kendte mærker som Spire, som er dine garanter for veludført legetøj, der er sikkert for baby at lege med i timevis.

Et godt bud på sjovt trælegetøj til baby kunne for eksempel være en fin rangle i farverigt træ, der oven i købet er med til at vække og styrke babys sanser uden at blive overstimuleret.

2. Giv en gave, der kan styrke motorikken

Du kan også vælge at give andre former for aktivitets- eller motoriklegetøj, som baby måske først kan bruge, når han eller hun bliver en smule ældre.

Eksempelvis er tumlemøblerne fra bObles specielt udviklet til at styrke barnets grovmotoriske evner, og her kan mor og far også lege med, indtil barnet bliver lidt ældre. Med denne slags aktivitetslegetøj kan du derfor give en gave, der skaber sjov og leg i lang tid fremadrettet.

3. Giv en sjov og funktionel gave

En anden god barselsgave er også en, der vil blive yderst brugbar i den nære fremtid. En bidering eller bidelegetøj kan nemlig hjælpe med at lindre de ømme gummer og tandsmerter, der ofte følger med, når barnet udvikler tænder.

En bidering er muligvis noget, forældrene endnu ikke har anskaffet sig, og du kan derfor være på forkant med dette funktionelle og sjove stykke legetøj. Et af de mest populære mærker når det kommer til bidelegetøj for de mindste er Sophie la Girafe.  

4. Skab tryghed med en god barselsgave

Herudover er det også oplagt med en barselsgave, som skaber tryghed for den lille ny. En sutteklud vil derfor altid være et hit, da den er med til at berolige baby og på den måde kan gøre puttetiden nemmere for forældrene.

I udvalget på BR.dk kan du finde sutteklude, der både fungerer som en sutteklud og en bamse og derved giver anledning til masser af hyggelig nussetid.

5. Giv den populære barselsgave

Man kan ikke komme uden om, at den mest populære barselsgave er og bliver fine og bløde bamser. Og det forstår vi godt!

Bamser og tøjdyr findes i et hav af forskellige former, farver, størrelser og prisklasser, så du kan vælge lige præcis den bamseven, der vil give den største garanti for timevis af knus og kram hos den lille nye verdensborger.