365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

0-6 måneder

De mindste familiemedlemmer bør have legetøj, der er underholdende og kan stimulere deres udvikling. På BR.dk har vi samlet legetøj, der passer til nul til seks måneder gamle babyer.

 

Populære mærker til 0-6 mdr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 0-6 mdr.

Find legetøj 0-6 mdr

Legetøj er ikke kun sjovt og underholdende for dit barn. Det er samtidig med til at udvikle dit barn motorisk, vække nysgerrigheden og styrke relationen mellem dit barn og andre mennesker. Der er derfor både leg og læring i legetøj fra BR.dk.

Det er vigtigt at implementere legen allerede meget tidligt, men det er også vigtigt, at dit barn stimuleres med legetøj, der er tilpasset barnets alder. Derfor har vi gjort det nemt for dig og samlet vores udvalg af legetøj, der egner sig til babyer fra 0-6 mdr.

Når din baby er nyfødt, er det dog ikke nødvendigt med decideret legetøj endnu. De første par uger skal dit barn lige vænne sig til verden, men derfor kan du stadig hænge en uro over puslebordet op og spille små melodier for at berolige dit barn.

Babylegetøj og tumling

Mangler din lille baby eller frække tumling noget nyt legetøj? I vores udvalg af legetøj til babyer og tumlinger finder du alt, hvad de små hjerter begærer. Der er alt fra aktivitetstæpper til stableklodser, som dit barn vil elske at lege med.

Mangler du babylegetøj til dit barn på 0-3 mdr?

Børn kan begynde at lege allerede i den første tid, og det er ingen hemmelighed, at børn ofte udvikler sig med raketfart - også i de første 6 mdr. Derfor kan det også være en udfordring at finde det helt rigtige legetøj, for hvad har barnet brug for i den alder? Og hvornår er din baby klar til hvad?

I de første 3 mdr har børnene endnu ikke lært at tage fat i ting, og derfor er det nogle andre sanser, der skal stimuleres. Babyerne fanges ved hjælp af lyde og billeder, og du kan med fordel vælge disse former for legetøj:

  • Legetøj med forskellige farver
  • Uroer, som kan spille fine melodier
  • Spejle, så din baby kan kigge på sig selv


Det er stadig en god idé, at mor og far sidder ved siden af og hygger og leger med barnet imens. Så kan du også aktivere dit barn ved at spille søde melodier med legetøjet eller vifte med de farverige figurer, der kan fange babys opmærksomhed.
 


Hvilket legetøj til 3-6 mdr?

Når børnene er blevet omkring de 3-6 mdr, begynder de at være i stand til at tage fat i lette objekter, bide i legetøj og undersøge det nærmere. Mange af tingene ofte i munden, så det er værd at tænke over, når du vælger legetøj. Her kan du introducere dit barn for:


Legetøjet skal helst ikke være for tungt eller for hårdt, for nogle gange taber baby det, og så skal det helst ikke gøre ondt. Derudover må babylegetøj til 0-6 mdr gerne være i forskellige materialer, så din baby bliver introduceret til, hvordan de materialerne føles.

Husk også, at børn er forskellige. Det kan derfor sagtens være, at dit barn ikke interesserer sig for legetøj endnu eller søger noget andet legetøj. Du kan derfor prøve dig frem og se, hvordan dit barn reagerer på legetøj til 0-6 mdr.
 

Se det store udvalg af babylegetøj 0-6 mdr

Det er rørende og hyggeligt at se, hvordan din baby løbende udvikler sig og kan vælge sit helt eget favoritlegetøj, som kan skabe uendelig glæde. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og klæd dit barn godt på til en masse leg.

Uanset om du søger legetøj til at putte med, eller legetøj der kan aktivere, så har vi det helt rigtige her på BR.dk! Om dit barn er nyfødt, 3 mdr eller 6 mdr, så finder du passende legetøj til din lille guldklump, og vi vil vældig gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige.