365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

10+ år

Når børnene bliver ældre, må legen gerne blive mere udfordrende. På BR.dk har vi samlet legetøj til børn på 10 år og opefter, og her er noget til alle interesser.

 

Populære mærker til 10+ år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 10+ år

Legetøj til 10+ år

Det kan være en udfordring at finde legetøj til børn på 10 år og opefter. Der er ved at være tale om pre-teens, og nogle nyder stadig at lege, imens andre så småt har pakket dukkerne og legetøjsbilerne væk. Dog er der stadig en lang række muligheder for, hvad du kan give et barn i denne alder.

Vi har samlet alt legetøjet her på siden, som vi mener egner sig til et barn på 10-12 år. Vi er helt sikre på, at der er noget iblandt, som vil skabe glæde hos de fleste børn i denne aldersgruppe. Du finder noget til både piger og drenge blandt vores udvalg.

 

Mangler du legetøj til et barn på 10-12 år?

Legen skal vare ved, så længe den kan! Mange børn kommer til at savne legene og de frie rammer, så snart de sidder på skolebænken, hvor lektierne og overvejelserne om fremtiden begynder at fylde mere og mere. På BR.dk har vi samlet et stort udvalg, som kan blive ved med at underholde:

  • Spil for hele familien: Man bliver aldrig for gammel til et hyggeligt spil, og her på siden finder du et kæmpe udvalg, som dit barn kan spille med sine venner eller med familien.
  • Byggesæt: Fordelen ved byggesæt er, at de findes i mange forskellige sværhedsgrader, som er tilpasset barnets alder. Dit barn kan dermed blive ved med at lave imponerende kreationer, efterhånden som han eller hun bliver ældre!
  • Fjernstyrede biler: Kan man nogensinde blive træt af fjernstyret legetøj? I denne alder er der rig mulighed for at blive en haj til at styre en fjernstyret bil, og det byder på mange timers underholdning.


Dette er kun et udpluk af idéer til, hvad du kan glæde din 10, 11 eller 12 årige med. Legetøjet kan selvfølgelig også bruges til ældre eller yngre børn afhængigt af deres interesser. Hvis du bruger barnets hobbyer som udgangspunkt, er det nemmere for dig at vælge.

PC gaming

Er dit barn vild med gaming? Så er det rette gaming udstyr sikkert vigtigt for dit barn. På BR.dk finder du mus, musemåtte, høretelefoner og gaming møbler, så dit barn er klar til at klare missioner sammen med sine venner.

Sådan vælger du legetøj til 10-12 år

Hvordan finder du så det helt rigtige legetøj til barnet på 10-12 år eller ældre? Selvom vi har givet dig inspiration, vil vi gerne hjælpe dig på vej med, hvordan du så får valgt det rigtige. Her er et par overvejelser, du kan gøre dig, når du skal vælge:

  • Interesse: Er dit barn interesseret i natur, krea-projekter, aktiv leg, biler eller noget helt andet? Tag udgangspunkt i dit barns interesser, når du skal vælge.
  • Personlighed: Er dit barn aktivt og elsker at løbe rundt og brænde krudt af? Eller er dit barn mere til at bryde sit hoved med snørklede quizzer? Brug dit barns personlighed som pejlemærke.
  • Praktik: Skal legetøjet være noget, der skal være på børneværelset eller skal det tages med rundt?


Det vigtigste er selvfølgelig, at du vælger ud fra dit barns interesser og personlighed. Måske elsker dit barn at game og fordybe sig i internetverdenen? Eller er dit barn vild med at læse bøger? Så er det selvfølgelig dét, du skal gå efter.

 

Køb dit legetøj til 10-12 årige på BR.dk

Legetøj til denne alder må gerne være både kreativt, udfordrende og underholdende, og ofte er det lege, som forældrene også kan deltage i. Samtidig handler det om at se på dit barns interesser og finde noget, som passer ind.

Måske har dit barn brug for fordybelse, men det kan også være, at der er mere brug for at få brændt noget krudt af. Tag et kig i vores alsidige udvalg, og find det, der passer til dit barn!