365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gaming borde

Gaming kan blive intenst, når det hele går op i en højere enhed. For at gøre gaming endnu sjovere kan det rigtige gamer-bord skabe den helt rigtige løsning. Det giver det bedste udgangspunkt, når der skal games.

 

Gamingborde til intens gaming 

Er du én af de mange dedikerede gamere, som bruger mange timer dagligt på at kæmpe i dine favoritspil? Så er et gamingbord naturligvis på sin plads. Hos BR har vi samlet et udvalg af gamingborde på denne side, hvor du kan få plads til alt dit gamergrej og samtidig optimere din spiloplevelse. Og det er helt sikkert det, du går efter, når du overvejer at anskaffe dig et gamingbord - nemlig, en forbedring af gamingoplevelsen.  

Udstyr værelset med et gamingbord 

Et gamingbord er ikke blot et skrivebord. Her er der tænkt over dine behov som gamer, og derfor er der ikke sparet på kabelstyring og gode muligheder for at skabe et clean look. Som gamer kan det hurtigt hobe sig op med spil, mikrofoner, headset og kabler, og derfor er der stort fokus på gode løsninger på disse områder, og hvad du ellers søger som vaskeægte gamer. Vi har blandt andet gamingborde med full-surface musemåtte, så du nemt kan flytte dig rundt i dit spil. Du kan også få en indbygget holder til dit headset, som er en fast del i gaminglivet eller vælge en variant med hæve-/sænkefunktion, så du kan ændre dine spilstillinger på nemmeste vis.  

Alt til gaming hos BR 

Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til dit gamingområde. Ud over dit gamingbord, er det vigtigt med en ordentlig gamingstol samt et par høretelefoner, som sikrer, at du kan høre lydeffekterne og kommunikere med dine medspillere. Et gamingbord er ikke blot egnet til professionelle gamere - enhver der elsker et godt spil, vil få glæde af et af varianterne fra BR. Vi har gamingborde i forskellige designs, så du kan vælge det, der passer allerbedst til dit gamingværelse. Gå på opdagelse i udvalget, og find det gamingbord, som du mangler.