365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

1-2 år

På BR.dk har vi samlet et væld af legetøj til 1-2-årige, der kan pirre barnets nysgerrighed og fantasi. Udforsk vores udvalg af legetøj til børn på 1-2 år her.

Populære mærker til 1-2 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 1-2 år

Legetøj til 1-2 år

Børn leger. Lige fra de er helt små og barndommen igennem, bliver der fundet på alverdens ting og sager - enten med legetøj eller i samspil med gode legekammerater.

Når der bliver leget så meget, bliver der ofte opbygget en stor samling af legetøj, som byder på alt, hvad hjertet begærer! Legetøj skal jo tilpasses barnets alder, og det er klart, at det ikke er de samme legesager, der er sjove, når barnet er baby, som når barnet er i skolealderen.

På BR.dk har vi gjort det nemt for dig og samlet alle de legesager, der kan underholde aldersgruppen 1-2 år her på siden! Så kan du finde inspiration til legetøj enten til dit eget barn eller til børn på 1-2 år, du kender.

Udendørs leg

Mange børn elsker at lege i haven og være udenfor. Derfor har vi på BR.dk samlet et stort udvalg af legetøj til udendørs leg. Vi har både noget for de mindre og de større børn, så alle kan få glæde af at lege i den friske luft.

Hvilket legetøj passer til en 1-2 årig?

Der er ingen tvivl om, at børn fortsat udvikler sig i høj fart i denne alder, og derfor skal legetøjet selvfølgelig bidrage til denne udvikling. Børns udvikling er forskellig, og derfor er nedenstående blot eksempler på, hvad dit barn på 1 eller 2 år kunne finde sjovt at lege med.
 

Legetøj - 1 år

Når dit barn er 1-1,5 år, kan dit barn måske gå eller er i fuld gang med at lære det. Derfor er det en god idé, at legetøjet selvfølgelig giver anledning til bevægelse eller træning af grovmotorikken. Her et par eksempler på populært legetøj til 1 årig:


Herudover er børnebøger altid et hit, hvis I har brug for en rolig stund, hvor der skal slappes af og gives nærvær. Der er nemlig fart over feltet, når barnet når denne alder, så det kan være rart at komme ned i gear og hygge sig med mor og far.

Sådan vælger du gode børnebøger

En hyggelig børnebog er perfekt til en afslappende stund med mor eller far. Det kan være alt fra pegebøger til godnathistorier. I denne guide hjælper vi dig med at finde en god børnebog, der passer til dit barns alder.

Legetøj - 2 år

Når børnene nærmer sig de 2 år, udvikler de sig oftest meget socialt. Det giver altså mulighed for at skabe nogle nye former for relationer til legetøjet. Samtidig begynder de selv at finde på lege med legetøjet. Her kan du se populært legetøj til 2 årig:


Det er også her, at dit barn kan begynde at lege sammen med andre. Det kan være leg i sandkassen, trille med en bold eller noget helt tredje. Nogle introducerer også en løbecykel til børn i denne alder, men det afhænger meget af barnets motorik.
 

Legetøj til dit barn på 1-2 år på BR.dk

Det kan være svært at vurdere, hvad der er det helt rigtige legetøj for dit barn. Vi har samlet vores bedste bud på denne side, så du ikke rammer helt ved siden af, hvis dit barn er 1-2 år. Gå på opdagelse i det store udvalg, så sørger vi for en sikker levering, når du har valgt det helt rette!