365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legekøkken tilbehør

Mange børn elsker at lege køkken. Og for at gøre deres leg endnu sjovere og mere realistisk har de brug for noget legekøkken tilbehør. Find alt fra miniature køkken- og kaffemaskiner til små, søde stel på BR.dk, så børnene kan slippe deres kulinariske fantasi løs i en kreativ leg.

Populære mærker

Legekøkken tilbehør og realistisk køkkenleg

Børnenes legekøkken-lege kan blive mere realistiske på flere måder med legekøkken tilbehør. Først og fremmest kan tilbehøret give dit barn muligheden for at efterligne de voksne i et rigtigt køkken. 

Legekøkken tilbehør kan også hjælpe med at udvikle børnenes finmotoriske færdigheder, fantasi og kreativitet. Når de små kokke kombinerer det forskellige tilbehør til legekøkkenet, kan de nemlig gøre det på mange måder.

 

Leg med tilbehør til legekøkken

Med fantasien på menukortet og legekøkken tilbehør i hånden er legene mange for børn i et legekøkken. I køkkenet kan de lege med legemaden, at de bager kager, bagværk og laver lækre retter, som de serverer for søskende, forældre, andre familiemedlemmer og til legekammeraterne, når de er på besøg. 

Tilbehør til et legekøkken kan være rigtig mange ting. Noget af det tilbehør, som hitter blandt børnene i legekøkkenet, er: 

  • Køkkenmaskiner 
  • Gryder og pander 
  • Spisestel og te-sæt

Med miniature køkkenmaskiner, gryder, pander og forskelligt spisestel kan børnene have det sjovt og lege, at de laver mad på deres egen måde i legekøkkenet. De kan lege, at de steger maden på panden, laver en simreret i de små gryder og serverer maden med stil på deres flotte spisestel.

 

Køb legekøkken tilbehør på BR.dk

Børnenes køkkenlege begynder lige her på BR.dk. Blandt udvalget af tilbehør til et legekøkken er der søde køkkenmaskiner i miniaturestørrelser, som ligner køkkenmaskinerne i et rigtigt køkken til forveksling. Det samme ser du, at de små legetøjs-kaffemaskiner gør, som børnene kan brygge fantasi-kaffe på og servere for andre. 

Udvalget består også af farverige spisestel, hvor der både er tallerkner, bestik og kopper. Og så er der også andet legekøkken tilbehør, som sætter gang i børnenes fantasi. Giv dine små mesterkokke alt, hvad de skal bruge for at skabe deres egne sjove lege-retter i deres lille legekøkken med tilbehør her fra BR.dk.