365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

5-6 år

Når barnet begynder at komme i skolealderen, skal legetøjet gerne støtte barnets udvikling. Her på siden har vi et udvalg af underholdende legetøj, der passer til børn på 5-6 år.

 

Populære mærker 5-6 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 5-6 år

Legetøj til 5-6 år

Der sker meget, når dit barn bliver omkring de 5-6 år gammel. På et tidspunkt bliver det tid til skolegang med nye kammerater, lærere i stedet for pædagoger og en masse ny læring til de små hoveder.

Skolegangen giver altså lynhurtigt børnene en masse nye kompetencer og interesser, men samtidig bliver der også en lang række nye klassekammerater, som de skal forholde sig til. Hvad er populært blandt de andre børn? Og hvad fylder på deres børneværelser? Det er ofte det, der står allerhøjest på ønskelisten!

På BR.dk forsøger vi at hjælpe dig på vej ved at samle legetøjet, der passer til børnenes alder. På den måde kan du nemt og enkelt få inspiration til, hvad der vil vække interesse for dit barn, og samtidig er det alderssvarende.
 

Vælg det rigtige legetøj til din 5-6-årige

Spil, biler, kasseapparater og dukker - der er nok at vælge imellem i vores store udvalg. Der er stor forskel på, hvad børn har interesse for, og samtidig kan legetøjets popularitet hurtigt ændre sig. I disse år begynder børnenes interesser nemlig ekstra meget at forme sig.

Nogle interesserer sig for at tegne, mens andre elsker fart. Dit barns personlighed kommer til udtryk gennem sine interesser og hobbyer. Det er derfor meget forskelligt, hvad de små hoveder elsker at lege med og bruge deres tid på.

Kreativitet

Mange børn elsker at fordybe sig i alverdens kreative syslerier. Uanset om dit barn elsker at tegne, lave DIY-projekter, strikke sine egne ting eller male flotte billeder, så finder du alt, dit barn skal bruge til sine kreative projekter på BR.dk.

Hvilket legetøj til 5 årig?

Mange børn på 5 år elsker at lege udenfor, og de leger ofte sammen med andre. Derfor er udendørs legetøj ofte et hit. Hvis dit barn har en hobby, er det en god idé at vælge legetøj efter den. Her er vores bud på godt legetøj til et barn på 5 år:


I denne alder kan I også spille spil sammen og dyste mod hinanden. Det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på og få lidt kvalitetstid sammen som familie. Det kan både være lærerige spil, kortspil og familiespil.
 

Hvilket legetøj til 6 årig?

Når dit er omkring 6 år, er det ofte skolestarten, der fylder. Det kan være, at skolen og de mange fag åbner dit barns øjne for spændende områder og interesser. Sjovt og spændende legetøj til et barn på 6 år kan være:


Det kan også være, at dit barn elsker at fordybe sig i kreative projekter med en blyant i hånden og et stykke papir på bordet. Her begynder dit barns egne interesser for alvor at komme frem og udvikle sig i takt med, at dit barn bliver ældre.

Leg og læring

På BR.dk har vi masser af spændende legetøj, der kombinerer leg og læring. Det er perfekt til børn, der elsker at udfordre sig selv og lære nye ting gennem lege. Ofte er legene så sjove, at børnene slet ikke opdager, at de lærer noget nyt!

Find legetøj til din 5-6 årige på BR.dk

Det er altid positivt for børn at lege. Ikke kun fordi de bliver underholdt, men også fordi det fremmer deres udvikling. Vi har legetøj, der kan det hele! Vi har masser af spændende legetøj til piger og drenge på 5-6 år, der er vilde med at lege.

Er du på jagt efter noget, der både kan underholde og lære? Eller måske en aktivitet, der er perfekt til første legeaftale med en klassekammerat? Dyk ned i det store udvalg på BR.dk, og find det legetøj, som I skal bruge!