365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Plus Plus

Prisvindende danskproduceret legetøj til piger og drenge, deres forældre, samt bedsteforældre. Brug fantasien og skab farverige mosaikker eller byg 3D-kreationer sammen.  Et perfekt STEM-legetøj, der stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed!  Plus-Plus BIG fra 1 år. Plus-Plus fra 3 år.

Uendelige muligheder med Plus-Plus

Plus-Plus er en vaskeægte klassiker, men selvom designet er simpelt, og det kræver en god portion fantasi og kreativitet, når du skal bygge en sej kreation, så er det fortsat et kæmpe hit den dag i dag. Det skyldes måske, at mulighederne er uendelige? Med Plus-Plus er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke skulpturer og motiver, der skal bygges. Den sjove form på brikkerne giver dig mulighed for at bygge alt lige fra farverige mosaikker til vilde 3D-former, som du aldrig havde forestillet dig. Hos BR har vi samlet et bredt udvalg af Plus-Plus-samlesæt, som rummer forskellige farver og temaer efter din smag.  

Plus-Plus-brikker til kreative sjæle 

Plus-Plus-brikkerne vil for mange lede tankerne hen på et puslespil på grund af deres plus-form – og det er heller ikke helt forkert. Du kan nemlig sagtens samle det ene puslespil efter det andet, men det er kun dig, der har opskriften på det færdige motiv.  

Samtidig gør materialet og formen på brikkerne, at du både kan bygge op, ned, frem og tilbage, så hvis du drømmer om at bygge en bil eller et hus, så er det bare med at sætte i gang.  

Se det store udvalg her! 

Plus-Plus tager byggeklodser til nye dimensioner. Når du samler dine Plus-Plus-brikker, sidder de nemlig fast i hinanden, så du ikke skal bekymre dig om at vælte det høje tårn eller det store træ. Her er der lagt an til mange timers leg og underholdning, som udvikler børnenes kreative evner og fantasi. Så snart du har et farverigt udvalg af Plus-Plus behøver du intet andet for at sætte gang i fordybelsen. Plus-Plus findes i forskellige størrelser, så du kan starte med at introducere dit barn for den største variant, og så er det ellers bare at gennemgå de forskellige temaer, så du kan vælge et sæt, der falder i dit barns interesse.