365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Plus Plus

Plus-Plus er et kreativt legetøj, som har én form og et væld af muligheder. De findes i et væld af fantastiske farver, og kan sammensættes på utallige måder. Der er ingen regler, så det er fuldkommen op til dig om du vil følge en vejledning, eller bruge fantasien og skabe dine helt egne kreationer!

Plus-Plus

Dette legetøj er perfekt til kreative børn. Plus Plus brikkerne kan sammensættes på rigtig mange måder, og fås i alverdens farver. Med Plus Plus kan du sammensætte dine egne kreationer, eller følge en manual og bygge robotter, enhjørninger, flag eller noget helt andet. Der er nemlig ingen grænser for hvad du kan bygge med dette konstruktionslegetøj.

Plus-Plus fås i to størrelser. Plus-Plus og Plus-Plus BIG. Plus-Plus er mini udgaven, og er god til børn fra 3 år og opefter, hvorimod BIG er de store brikker, som kan bruges af selv de mindste børn fra 0 år.

Plus Plus mini og BIG er ikke bare sjovt, men også et legetøj, der kan udfordre dit barns finmotoriske evner gennem fantasi og kreativitet. Prøv f.eks. Puzzle by Number, hvor hver farve har et nummer, som du kan matche med en skabelon, for til sidst at have bygget et flot motiv. Plus-Plus fås også i praktiske rør, som er gode at have med på farten, så man kan finde legen frem når som helst. Har du ikke et rør, er plus plus alligevel smart at have med på farten, da brikkerne let kan puttes i en pose eller lign.

 

En god gave til børn

Der er mange gode grunde til at købe Plus-Plus som gave. Her er nogle af fordelene ved det fantastiske legetøj:

  • Den unikke form gør at brikkerne kan sammensættes på utallige måder.
  • Fantasien og kreativiteten kan få frit løb
  • Du kan altid viderebygge på din samling
  • Perfekt legetøj når man er på farten.
  • Produceret i Danmark.