365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Smartwatches til børn

Et ur er ikke længere kun til for at lære dit barn klokken! Smartwatches giver dine børn mulighed for at følge op på dagligdagens aktiviteter og samtidig gøre de praktiske opgaver lidt sjovere. Hos BR finder du et bredt udvalg af smartwatches og aktivitetsure i fine designs og høj kvalitet. 

Hvad kan smartwatches til børn? 

Børn får ofte et armbåndsur, når det er ved at være tid til at lære klokken. På et analogt ur kan børnene lære klokkeslættet ved at se på, hvor den store og lille viser befinder sig - men det er slet ikke nok længere. Med et smartwatch eller aktivitetsur åbner et univers af muligheder sig, når dit barn pludselig kan åbne for nye spil ved at bevæge sig i løbet af dagen. Samtidig kan du som forælder holde øje med dit barns aktivitet ved hjælp af den kompatible app på din smartphone samt give nye opgaver og belønninger. Med andre ord er et smartwatch eller aktivitetsur perfekt til at motivere dit barn i det daglige.

 

Sådan vælger du det bedste aktivitetsur til børn 

Udvalget hos BR består af aktivitetsure fra bl.a. Garmin med forskellige funktioner - alle i høj kvalitet. Når du skal vælge det bedste smartwatch eller aktivitetsur, er det vigtigt at kigge på dit barns og jeres families behov. Hvor mange funktioner har dit barn brug for, skal skærmen være den lille eller store, og hvilken farve eller motiv ønsker dit barn sig allermest på sit ur? Et smartwatch udgør næsten elektronisk legetøj med de mange muligheder, som barnet kan få tiden til at gå med. 

 

En interaktiv oplevelse i dagligdagen 

Aktivitetsuret eller smartwatchet kan bæres i alle situationer, uanset om dit barn er i svømmehallen, sover om natten eller hopper rundt i det fedeste legeland. Urene er udstyret med udskiftelige batterier, som holder i op til et år. Forbind uret til din smartphone, og hold styr på dit barns aktiviteter, opgaver og søvn. Hvis du som forælder også bærer et aktivitetsur, kan I eventuelt lave konkurrencer om, hvem der går flest skridt eller vinger flest praktiske opgaver af. Mulighederne er uendelige, og du kan starte rejsen allerede i dag! Gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find det rette aktivitetsur eller smartwatch til dit barn.