365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legekøkken i træ

Vil dit barn gerne hjælpe med at skære grøntsager, røre i gryden og putte glasur på kagerne? Så er et legekøkken helt sikkert det perfekte stykke legetøj til dit barn! Her på siden har vi samlet vores udvalg af legekøkkener i træ, som bidrager til sjov underholdning og samtidig pynter på børneværelset.

Populære mærker

Legetøjskøkken - gaven der lærer og underholder 

I legekøkkenet er der ikke nogle skarpe knive, varme kogeplader eller tungt service at passe på. I legekøkkenet er dit barn køkkenchef, og her er det kun fantasien, der sætter grænser for de overdådige middage, der bliver serveret.  

Måske er mor eller far i gang med at kokkerere lasagne i dagens anledning? Med et legekøkken placeret i køkkenet kan dit barn følge godt med i madlavningen og gøre kunsten efter på sin helt egen måde. Dit barn vil elske at lade en rolleleg udfolde sig i et af vores legekøkkener, og der er ingen tvivl om, at der vil komme spændende madretter ud af det.

 

Hvilket legekøkken skal jeg vælge til mit barn? 

Det kan være en udfordring at vælge det helt rigtige legekøkken! Hvis du er i tvivl, har vi hos BR gjort det nemmere for dig ved hjælp af aldersangivelser under hver enkelt produkt. Derudover består vores legekøkkener af alt lige fra helt almindelige køkkener til sjove madstationer.  

Et legekøkken i træ er yderst holdbart, men du kan også vælge en variant i et andet materiale, som ikke er lige så tungt. Måske vil dit barn som en start blot rykke lidt rundt på redskaber og legemad, men med tiden kan der kokkereres til familiemedlemmer, legekammerater og bamser. En køkkenleg kan udvikle sig i alverdens retninger, alt efter hvilket tilbehør dit barn har til rådighed - samtidig er der hele tiden mulighed for fornyelse.

 

BR har et stort udvalg af legekøkkener i træ 

Fyld køkkenet med gryder, skeer og alverdens legemad! Hos BR har vi alt til den sjove køkkenleg - start med at finde dit legekøkken i træ her. Dyk ned i vores store udvalg, og find det rette legekøkken allerede i dag.