365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spionudstyr til børn

Drømmer du om at være hemmelig agent eller spion? Du skal selvfølgelig have det bedste spionudstyr, for at din mission kan lykkes. Hos BR har vi samlet det nyeste og bedste spionudstyr til din hemmelige mission. Gå på opdagelse i det store udvalg af spionudstyr, og find det, der kan hjælpe dig til at blive den bedste spion.

 

Seje walkie talkies til børn

Elsker dit barn også at lege spion, der skal ud på farlige missioner for at redde verden? Så er walkie talkies helt uundværlige for at kommunikere med vennerne. På BR.dk finder du heldigvis et bredt udvalg af forskellige walkie talkies, så spionlegen kan tages til det næste niveau.

Kalder alle spioner og hemmelige agenter!

Kender du en lille spion med en interesse for spioner, hemmelige agenter og andre seje superhelte? Der er ikke noget at sige til, at mange børn ser op til de roller, de har set i spændende børnefilm, for spioner og hemmelige agenter er både seje og mystiske og ofte kæmper de imod skurkene. Med spionudstyr og -legetøj kan den lille fan selv blive en sej undercover agent eller en mystisk spion. Det rette udstyr lægger op til en masse rolleleg, som legekammeraterne også nemt kan tage del i. Se om I kan snyde skurkene eller måske lokke dem i en fælde, mens I kommunikerer med hinanden gennem walkie talkies

 

Tag på hemmelig mission med sejt spionudstyr til børn

Skal du på en hemmelig mission, så kræver det selvfølgelig det helt rette spionudstyr til børn, hvis missionen skal lykkes. Hos BR kan du heldigvis få fingrene i alt det nyeste udstyr, som alle de hemmelige agenter og spioner bruger til at bekæmpe skurkene. Måske har du brug for et par nye spionbriller, en drone til at overvåge fjenderne, en spionkikkert, stemmeforvrængere, så din stemme ikke bliver genkendt, eller noget helt andet! Du finder alt det, du skal bruge til din næste farlige mission hos BR. 

 

Stort udvalg af spionlegetøj og spionudstyr hos BR!

Det er altid spændende at lege spionlege, og med det rette udstyr, så er der ingen grænser for, hvilke missioner du kan tage på. Her på siden kan du blandt andet finde stemmeforvrængere, spionkikkerter, spionbriller, aflyttere, droner eller hele spionsæt, hvor alt det vigtigste udstyr er samlet. Nu kan familiens mindste medlemmer tage på farlige missioner rundt omkring i huset, eller måske også udenfor til masser af udendørs leg. Se det store udvalg her på siden og sæt gang i den næste spionleg!