365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Walkie talkies

Er du der? Skifter. Walkie-talkies kan være en sjov måde at kommunikere på. Skal der leges hemmelig agent, kan de være perfekte at tage med på eventyr. Hos BR har vi samlet en masse skønne og smarte walkie-talkies til børn. Se hele udvalget her.

 

Walkie-talkie til børn – det perfekte agentudstyr

Lige meget, om du er voksen eller barn, så er der mange sjove timer at hente i et sæt walkie-talkies. Det er det oplagte tilbehør til agentlegen eller måske Elsas eneste kontakt med omverdenen fra is-slottet på bjergets top. Lige meget hvor fantasien fører jer hen, så kan en walkie-talkie til børn give legen endnu et niveau.

 

Derfor er walkie-talkies et godt valg

  • Mange timers leg på tværs af alder og afstand
  • Giver mulighed for at udvikle lege på nye måder
  • Øver helt naturligt i at vente på tur i samtaler

 

Et sæt walkie-talkies fungerer til leg både inde og ude. Walkie-talkies er et udmærket alternativ til at sidde med mobilen og giver samtidig rig mulighed for at lade fantasien få frit løb og lade legen udvikle sig i forskellige retninger. Det er en sjov måde at udfordre både kommunikation og fantasi for børn i alle aldre.

 

Værd at vide, når du vælger walkie-talkie til børn

Der findes forskellige grader af funktion og rækkevidde i udvalget af walkie-talkies hos BR. Du kan med stor fordel overveje, hvilke lege dit barn leger mest, og hvilke funktioner der derfor er gode at have i walkie-talkien.

- Rækkevidde: Alt efter om sættet skal bruges indendørs eller udendørs, kan du overveje, om det er nok med en rækkevidde på omkring 300 m, eller om der er mere leg og sjov i et sæt, der kan kommunikere over afstande på op til 5 km.

- Lommelygte og andre ekstra funktioner: Skal der leges i mørke, kan ting som oplyst skærm og indbygget lommelygte være praktiske at have med i overvejelserne. Det giver naturligvis lidt ekstra sjov, når der skal kommunikeres fra hule til hule – indendørs som udendørs.

 

Se de mange walkie-talkies herover, bestil, og lad legene begynde!