365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Walkie talkies

Er du der? Skifter. Walkie talkies kan være en sjov måde at kommunikere på. Skal der leges hemmelig agent, kan de være perfekte at tage med på eventyr. På BR.dk har vi samlet en masse skønne og smarte walkie talkies til børn. Se hele udvalget af seje walkie talkies her.

 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om walkie talkies

Walkie talkie til børn – det perfekte agentudstyr

Lige meget, om du er voksen eller barn, så er der mange sjove timer at hente i et sæt walkie talkies. Walkie talkies er uundværlige som spionudstyr, når dit barn bliver kaldt på en vigtig mission for at redde verden fra onde superskurke. De er også yderst vigtige, når dit barn som hemmelig agent skal have hjælp til at komme ud af en farlig situation. Lige meget hvor fantasien fører jer hen, så kan en walkie talkie til børn løfte legen til et højere niveau.

 

Derfor er walkie talkies et godt valg

Man går aldrig galt i byen med walkie talkies, og de er især en god gave til barnet, der har alt. Udover at barnet får en sjov måde at kommunikere med venner og familiemedlemmer, er der også følgende fordele ved walkie talkies til børn:

  • Mange timers leg på tværs af alder og afstand
  • Giver mulighed for at udvikle lege på nye måder
  • Øver helt naturligt i at vente på tur i samtaler.

Et sæt walkie talkies fungerer til leg både inde og ude. Walkie talkies er desuden et godt alternativ til at sidde med mobilen, da de samtidig giver rig mulighed for at lade fantasien få frit løb og lade legen udvikle sig i forskellige retninger. Det er en sjov måde at udfordre både kommunikation og fantasi for børn i alle aldre.

 

Værd at vide, når du vælger walkie talkie til børn

Der findes forskellige grader af funktion og rækkevidde i udvalget af walkie talkies på BR.dk. Du kan med stor fordel overveje, hvilke lege dit barn leger mest, og hvilke funktioner der derfor er gode at have i walkie talkien.

  • Rækkevidde: Alt efter om sættet skal bruges indendørs eller udendørs, kan du overveje, om det er nok med en rækkevidde på omkring 100 m, eller om der er mere leg og sjov i et sæt, der kan kommunikere over afstande på op til 7 km.
  • Lommelygte og andre ekstra funktioner: Skal der leges i mørke, kan ting som oplyst skærm og indbygget lommelygte være praktiske at have med i overvejelserne. Det giver naturligvis lidt ekstra sjov, når der skal kommunikeres fra hule til hule – indendørs som udendørs.
  • Motiv: Skal legen være ekstra sjovt, kan du overveje at vælge walkie talkies med et velkendt motiv. På BR.dk finder du eksempelvis walkie talkies med Paw Patrol eller Spiderman motiv, så dit barn kan leve sig ekstra meget ind i legen.

Se de mange walkie talkies herover, bestil, og lad legen begynde!