365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bokseudstyr

Uanset om det er hjemme i stuen, eller om det dyrkes på et sportsligt plan, så er det helt sikkert vigtigt at have udstyret i orden, når der skal bokses. Hos BR er vi klar over dette, og derfor finder du her på siden alt, hvad dit barn skal bruge til at komme i gang med boksningen. Vores udvalg omfatter bokseudstyr til børn samt tilbehør, så der også er styr på sikkerheden.

Lad junior øve sig med sejt bokseudstyr

Er boksning et stort hit hos junior? Enhver sport kræver det rette udstyr, for det bliver lige dét sjovere at øve sig, når udstyret er af god kvalitet. Boksning er en sportsgren, der kræver masser af styrke, teknik og ikke mindst øvelse. Hos BR har vi masser af sejt bokseudstyr til børn, så dit barn kan komme i gang med at øve sig og få teknikken på plads. Måske drømmer dit barn om sin helt egen boksesæk med seje boksehandsker til? Så kan du vise din opbakning til juniors nye hobby ved at overraske ham eller hende med et boksesæt fra BR.

 

Kom i gang med boksning med et boksesæt til børn

Måske har dit barn set boksning i fjernsynet eller i film og er blevet helt opslugt af den seje sport. Hvis dit barn nu gerne vil afprøve boksning, hvorfor så ikke vælge et sejt boksesæt til børn, hvor alt, du skal bruge, er samlet?  

Boksesættene fra BR kan bruges af både nybegyndere eller øvede, og du kan få boksesækken i flere størrelser og med forskellig vægt. Du kan altså nemt vælge den variant, der passer til dit barns størrelse og niveau.

 

Stort udvalg af bokseudstyr til børn fra BR!

Mange børn er glade for sport, og det er nemt at forstå. Der er nemlig intet som at få lov til at brænde en masse energi af og dyrke sjov motion - uanset om det er fodbold, basketball, ketchersport eller boksning. Hos BR kan du finde alt det udstyr, du skal bruge, hvis junior vil være en vaskeægte boksestjerne. Gå på opdagelse i udvalget fra BR her på siden!