365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Basketball

Basketball for børn kan være yderst underholdende. Hos BR finder du alt, du skal bruge til basketball. Der er både boldte og basketballkurve. Vi kan hjælpe dig med at få gang i din egen basketballbane for børn i haven. Dyk ned i vores store udvalg af udstyr til basketball her på siden.

 

Basketball er en fantastisk sport for børn

Måske har dit barn lært basketball at kende som udendørs leg i skolegården eller i en idrætstime. Den amerikanske sport er i hvert fald et hit hos børn - både store og små. De allermindste børn kan øve sig i at kaste basketbolden ned i jorden og gribe den igen, og senere kan de begynde at lære at drible med bolden og skyde på mål i basketballkurven. De ældre børn kan forfine deres basketball-teknik og blive endnu bedre. Sportsgrenen kræver dog det rette basketballudstyr, og her er en basketbold og en basketballkurv til børn uundværligt, hvis der skal gang i den sjove sport.

 

Hæng en basketballkurv til børn op på væggen

Har du en lille basketballspiller hjemme hos dig? Så vil han eller hun uden tvivl få julelys i øjnene, hvis der pludselig hænger en basketballkurv til børn hjemme på en af jeres vægge udenfor. Med en basketballkurv til børn kan du få din helt egen kurv monteret på væggen, så der altid er mulighed for, at den lille sportsudøver kan tage en basketballkamp med vennerne eller med mor og far. Det er nemt at komme til at lade sig rive med, når du pludselig står med en basketball i hænderne, så hav det sjovt sammen med junior, mens I øver skud mod jeres nye basketballkurv til børn.

 

Find sejt basketballudstyr online hos BR!

Der er ingen tvivl om, at basketball er en sej sport! Det er fedt at bounce din basketball og drible hen mod basketballkurven, inden den rammer i mål. Sporten er sjov at hygge sig med sammen med kammeraterne, men det kræver selvfølgelig basketballudstyr - og det kan du finde hos BR! Her på siden har vi samlet alt det udstyr, du skal bruge til din basketkamp, så du straks kan komme i gang med den sjove sportsgren.