365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Berg

Leg, hop eller kør sammen med BERG. Virksomheden designer og udvikler legetøj, hvor kvalitet går hånd i hånd sammen med sikkerhed i alle deres produkter. Værd at fremhæve er især deres trampoliner og gokarts, som du kan finde et bredt udvalg af her på BR.dk.

BERG er hollandsk kvalitet

BERG er et hollandsk mærke, som har mange år på CV’et. Gennem årenes løb har virksomheden specialiseret sig i at lave udendørs legetøj, der overholder de højeste standarder inden for både sikkerhed og kvalitet. Æstetisk ligger de også i toppen, og så begejstrer deres legetøj børn i alle aldre. 

Især er BERG trampoliner og BERG gokarts ekstremt populære blandt børnefamilier. Det er de, fordi legetøjet findes i forskellige størrelser, der er tilpasset forskellige aldersgrupper. Allerede fra en tidlig alder kan børn dermed drøne afsted med hjul under sig eller lave superseje trampolin-tricks på springmåtterne, hvor BERG’s logo er på. 

 

Hop højt sammen med BERG

Højt! Sådan rigtigt højt kan hoppeglade børn og barnlige sjæle hoppe på en BERG trampolin. Saltoer, flikflaks og andre trampolinlege er også et hit på havetrampolinerne, hvor børnene kan brænde masser af energi og krudt af. 

Hvem kan hoppe højest? Hvem kan lave de sejeste trampolin-tricks? Find ud af det hele på en havetrampolin fra BERG, som enten kan være rund eller firkantet. Vi er vilde med alle former, så tag det første spring, og vælg en model her på BR.dk.

 

Spind hjulene med BERG

Klar, parat, start! Hjulene kommer til at spinne rundt og rundt på BERG’s gokarts, når børnene sætter sig i sæderne. Blandt børn i alle aldre er gokartene et hit, fordi de giver fart, røde kinder og vind i håret. Skal de mindste starte deres gokart-eventyr, er små modeller, hvor børnene skal skubbe med fødderne og træde i pedaler, lige sagen. 

Er børnene lidt ældre, er seje gokarts i sporty designs uden tvivl noget for dem. Og i takt med at børnene vokser, kan disse modeller indstilles alt efter, hvilken størrelse børnene har. Sus afsted sammen med BERG og deres gokarts – find en model her på BR.dk.