365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Berg trampoliner

Det er befriende og sjovt at hoppe på trampolin. Alle børn elsker et sus i maven, og det kan de få med en trampolin i haven, hvor der kan hoppes højt hver dag. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af trampoliner fra BERG i høj kvalitet, som du finder på siden her.

Sikkerhed og kvalitet med BERG-trampoliner

Det er godt for børn med en masse frisk luft, og som forælder nyder du helt sikkert også, når dit barn gerne vil ud i haven for at lege. Der er mange gode muligheder for leg i haven, men en trampolin er en stor favorit hos mange.

Med en trampolin fra BERG, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerheden, når du sender dine børn udendørs. BERG forhandler trampoliner, der opfylder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, og derfor er det også et godt valg til børnefamilien. Udvalget byder på trampoliner til enhver type have, så I kan finde den, der passer til jeres behov.

Vælg den rette trampolin

Udvalget fra BERG byder på flere forskellige typer af trampoliner - men hvilken skal I vælge? Formen har nemlig en stor betydning for, hvilken trampolin der passer bedst til dine børn og størrelsen på jeres have.

  • Den runde trampolin er et klassisk valg til haven, og du ser dem overalt. Det er nemt for børnene at holde sig på midten af trampolinen og samtidig hoppe højt. Derudover er det også et budgetvenligt valg, som også har sine fordele pladsmæssigt, hvis haven ikke er den allerstørste. Skal børnene bare benytte trampolinen til sjov og spas? Så er den runde trampolin et oplagt valg.
  • Den firkantede trampolin er til familien, der indeholder en lille springgymnast. Her er der god kontrol over alle hop, og formen giver god mulighed for at lave tricks.

Sjov i haven med en trampolin fra BERG

Skal I have en havetrampolin fra BERG? Bliv klar til alverdens hoppelege, hvor kun fantasien sætter grænser samt god underholdning i haven for hele familien. Find den rette i vores udvalg, så kan I nemt og enkelt bestille den her på BR.dk