365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fingermaling

Mange børn elsker leg, hvor de rigtigt kan fedte fingrene ind og ikke skal tænke på at holde sig rene. Fingermaling er en fantastisk aktivitet, som både stimulerer børnene samt udvikler finmotorikken og følesansen undervejs. Her på siden har vi samlet fingermaling i alle regnbuens farver, som kun venter på, at du slår kreativiteten løs!

Giftfri fingermaling til børn 

Det starter allerede meget tidligt. Børn vil gerne have fingrene i alt, uanset hvor fedtet det er. På den måde stiftes der bekendtskab med forskellige teksturer og temperaturer, og selvom det kan være et kæmpe griseri, så er det også udvikling af sanserne på højt plan.  

Hos BR finder du giftfri maling, så du trygt kan lade de små slippe fantasien og kreativiteten løs i jagten på kunstneriske motiver. Vi har både helt klassisk fingermaling i fine farver, men du finder også ansigtsmaling og Paint Pops, hvis resultaterne skal være mere abstrakte. Én ting er sikkert; med giftfri fingermaling er der lagt an til mange timers sjov for hele familien! 

 

Sanselig og kreativ leg 

Der findes akrylmaling og vandfarver, men intet som rigtigt lader børnene få fingrene i det, som fingermaling gør. Der er ingen tvivl om, at dit barn vil elske at give sig i kast med den bløde konsistens og de fine farver. Mangler du inspiration til, hvad I kan lave med fingermaling? Så har vi allerede et par gode idéer: 

  • Mal på lærreder, papir, karton, tegneblokke og alverdens andre glatte overflader! Efterfølgende kan det færdige resultat pynte på køleskabet eller opslagstavlen.  
  • Brug fingermalingen til at male dit barns hænder og fødder. Det kreerer fine fod- og håndaftryk til f.eks. barnets bog eller til et flot billede.

 

Fingermaling i alle regnbuens farver 

Der findes intet skønnere end fine farver, og med hobbymaling er det kun fantasien, der sætter grænser for farvesammensætningen. Fingermaling er den perfekte aktivitet at introducere dit barn for, inden han eller hun er gammel nok til at holde en pensel i hånden. Selvom fingermaling er ganske ufarligt, er det en fordel at dække godt af og give dit barn malertøj på, inden I giver jer i kast – og så er det bare at komme i gang!