365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Akvarelmaling

Når der er en malerpensel i hånden og vandfarve på paletten, vil børn i alle aldre elske at male smukke billeder og motiver. Billederne kan efterfølgende pryde både opslagstavle og køleskab. Blandt vores udvalg af vandfarver finder du lige det, dit barn skal bruge til at give sig i kast som kunstner.

Sjov med vandfarver til børn                       

Mangler du en skøn, kreativ aktivitet, du kan lave med dine børn i på enhver regnvejrsdag, i weekenden eller i en dag i ferien? Hvad så med at udforske og eksperimentere med vandfarver? Vandfarver er særdeles sjov, kreativ aktivitet, mange børn kan bruge flere timer på at sidde med.

Vandfarver er stærkt koncentrerede farver, som blandet med vand giver de smukkeste, lette nuancer, der kan blandes på kryds og på tværs. Det kræver blot en våd pensel at male med vandfarver, for at farven kan opløses. Så nemt er det. Derfor er vandfarver også både til nybegyndere og øvede – alle kan være med. Få mange hyggelige timer ud af leg med vandfarver, der kan få enhver barnlig sjæl i det kreative hjørne.

 

Oplev akvarellens mange glæder

Børn elsker at male og fordybe sig i små malerprojekter. Det er som om, der sker noget helt magisk, når et barn får en pensel i hånden. Glæden og lysten til at male er ikke til at skjule, og flere timer kan hurtigt gå med at udforme sjove mønstre, bogstaver og motiver på papiret. Billederne kan derefter komme i en flot ramme og pryde væggen hjemme i stuen. Så har I med garanti en stolt kunstner i familien.
Et flot maleri med vandfarver er også en god jule- eller fødselsdagsgave til mor eller far. Lad derfor barnet udfolde sig kreativt med vandfarver og en pensel i hånden, og se stoltheden i barnets øjne, når det med glæde skal give kunstværket til moster, mormor eller et andet familiemedlem.

 

Kreativ leg med vandfarver på BR.dk

Det er sjovest at male med vandfarve, når paletten er fyldt til kanten og barnet bare kan tage for sig af de flotte farver – derfor har vi på BR.dk en samling af flere flotte vandfarvesæt, der byder på et væld af forskellige farvenuancer. Vi har naturligvis også tilbehøret, så i ikke kommer til at mangle noget. Du kan derfor købe akvarelpapir og pensler med, så børnene kan slå sig løs og lade fantasien få frit løb.

Dyk ned i et spændende akvarelunivers, og find både akvarelpapir, pensler og vandfarver på BR.dk. Grib legen med Klub BR og se hele udvalget af vandfarver og andet hobbymaling igennem – så bliver det hurtigt meget sjovere at være kreativ.