365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Crepepapir

Crepepapir er magisk! Med sine mange flotte farver og fleksible struktur kan papiret formes til næsten alt, hvad børnene kan forestille sig – blomster, sommerfugle og andre sjove figurer. Lad børnene tage på en farverig og kreativ rejse sammen med crepe papir fra BR.dk’s brede udvalg af crepepapir ruller.

Kreativitet med crepepapir i børnehøjde

Mange børn elsker at være kreative og at slippe deres kreativitet løs. Hobbyartikler findes der mange forskellige typer af – og crepepapir er også en favorit blandt disse. Crepepapir er en alsidig type papir, som kommer i alle mulige farver og mønstre. 

Papiret er kendt for sin struktur, som giver fleksibilitet og gør det let at forme. Mange børn synes, at det er super sjovt at være kreativ og lege med papiret. Det gør børnene især, fordi de kan lave disse ting ud af deres crepepapir, når de får det i hænderne: 

  • Smukke papirblomster 
  • Farverige guirlander 
  • Dekorative pom poms 
  • Søde sommerfugle og andre dyr 

 

Ud over at forme en masse sjove, søde og fantasifulde figurer og ting ud af crepepapiret, kan børnene også bruge papiret til gaveindpakning. Papiret kan nemlig bruges til at pakke gaver ind på en farverig og sjov måde. 

 

Hygge med flot crepepapir

Når børnene har noget crepepapir i hånden, kan de hygge sig i timevis. Med en børnesaks kan de klippe i papiret, folde og forme det alt efter, hvad de gerne vil lave af kreative ting. Når kreationerne er færdiglavede, giver mange børn dem væk som gave. Og så er der også mange børn, som elsker at vise deres ting frem og gerne vil have det hængende eller stående fremme på børneværelset.

 

Køb crepepapir ruller på BR.dk

Giv dine børn muligheden for at udforske deres kreativitet med crepepapir fra BR.dk. Her finder du et stort udvalg af farverigt og mønstret crepepapir, som er perfekt til børns kreative projekter. Lad dem lave flotte papir-blomster, farverige guirlander, søde dyr eller lave deres egne kunstværker med crepe papir. Meget af crepepapiret fås i sampakker, hvor der er flere forskellige farver af crepepapir ruller i. Køb papiret på BR.dk, og giv børnene en sjov og kreativ aktivitet, som I kan være fælles om.