365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon tins

Med de populære Pokémon-tins får du en flot opbevaringsæske, der indeholder et antal booster-kort samt andre seje Pokémon-samleprodukter. Pokémon tin boxes fås i flere forskellige udgaver, og dele af indholdet vil altid være hemmeligt, indtil du åbner op for æsken.

Pokémon tin boxes fyldt med overraskelser

De fleste børn er vilde med overraskelser, og har du en Pokémon-fan derhjemme, vil vores Pokémon-tins være et sikkert hit. Her får dit barn mulighed for at tilføje forskellige booster-kort til sin samling – men hvilke kort ved barnet først, når æsken åbnes. Det kan derfor være kort, som barnet har i forvejen, men det kan også være lige de kort, der mangler i samlingen, og som derfor vil vække ekstra stor lykke. Elementet af overraskelse er en stor del af fornøjelsen ved Pokémon-tins, og har I først købt én, bliver den næppe den sidste.   

Vil du se endnu mere cool og super sjovt Pokémon-legetøj? Dyk ned blandt alt fra Pokémon-kort til Pokémon-figurer, Pokéballs og de blødeste Pokémon-bamser, der er de perfekte krammedyr ved sengetid.  

 

Alletiders gave til samleren

Du husker måske selv at have samlet på Pokémon-kort, da du var barn, og at have byttet kort på kryds og tværs med vennerne i skolens frikvarterer. Pokémon hitter stort igen, og det betyder nye, små samlere, der begejstres over de farvestrålende kort med de både søde og seje væsener med forskellige egenskaber. De fine Pokémon-tins er perfekte som gave til barnet, der er bidt af Pokémon-universet, og de fungerer godt som både julegave, fødselsdagsgave og bare-fordi-gave, når du gerne vil glæde et heldigt barn med interesse for Pokémon.   

 

Bredt udvalg af både Pokémon mini tins og større Pokémon tin boxes

Uanset om ønsket er en af de små Pokémon mini tins, eller du er på udkig efter en af de større Pokémon-tins, kan du vælge imellem mange forskellige modeller med varierende indhold her hos BR.dk. Tag et kig på mulighederne, og find den Pokémon tin box, du tror, at dit barn vil blive allergladest for. Pokémon-tins giver rig mulighed for at udvide samlingen med nye, spændende booster-kort, der kan organiseres sirligt i samlemapper eller leges med sammen med vennerne.