365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pokémon skoleudstyr

Skoletiden bliver bare lidt sjovere, når børnene får deres yndlings Pokémons med på skoleudstyret. Er dit barn fan af Pokémon-universet? Så er en Pokémon skoletaske, et Pokémon penalhus og en Pokémon madkasse det perfekte tilbehør til skolen. Se de seje produkter her på BR.dk.

Klar, parat, Pokémon skolestart!

Verden over tager Pokémon børn med storm. Det fantasifulde univers bringer glæde med deres mange seje, søde og sjove Pokémons, som naturligvis også findes på alverdens accessories – heriblandt skoleudstyr. 

Når klokken ringer ind til timerne i klasselokalerne, kan børnene have deres yndlings-figurer med på udstyret. Pokémon skoleudstyr findes nemlig eksempelvis som: 

  • Pokémon skoletaske 
  • Pokémon penalhus 
  • Pokémon madkasse 


Børnene kan dermed vise deres favorit-Pokémons frem henne i skolen. Og hvor sejt er det ikke lige at have blandt andet Pikachu, Charmander eller en af de andre skønne karakterer med sig derhen? 

 

Tag Pokémon med i skolen

Blandt skolebørn i de forskellige klassetrin er Pokémon skoletasker, Pokémon penalhuse og Pokémon madkasser populære. En Pokémon skoletaske er praktisk, rummelig og har god plads til alle lektierne, skolematerialet og ikke mindst både penalhuse og madkasser med Pokémon-logoet på. 

Mange penalhuse har blyanter og andet fyld i sig fra start. Vil dit barn hellere gerne selv vælge, hvad der skal i sit Pokémon penalhus, kan I sammen finde forskellige skriveredskaber og fylde deri. Blyanter, farveblyanter, kuglepenne og viskelæder – ja, der er masser at vælge imellem til skolen. 

Søde, forskellige Pokémon-motiver er der også på madkasserne. Pokémon madkasser fås blandt andet med ét stort rum, men også med flere adskilte rum. Er der flere rum, bliver det nemt at opdele ostehapserne fra rugbrødsmadderne, pølsehornene samt grønt- og frugtstykkerne.

 

Køb Pokémon tilbehør på BR.dk

BR.dk er stedet, hvor Pokémon-fans i skolealderen finder forskelligt tilbehør til deres skoledage. Skal din lille fan have en ny skoletaske, er en Pokémon skoletaske lige sagen at have på ryggen. I tasken kan du putte en sej Pokémon madkasse og et ligeså sejt Pokémon penalhus – og mangler dit barn andet skoleudstyr, finder du det også her på BR.dk.