365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 4 controllers

ps4Her hos BR har vi derfor samlet et bredt sortiment af PS4-controllers. Der er flere varianter at finde i det store udvalg, hvor der blandt andet er forskellige farver at vælge imellem.

 

PlayStation 4-controllere - stort udvalg

En controller er din PlayStations ultimative bedste ven. Den sikrer, at du kan spille spillet, udføre dine missioner og vinde den ene kamp efter den anden. Har du en PlayStation 4? Så er det her på siden, du skal finde din næste controller.

Vi har samlet vores udvalg af PS4-controllere - måske er det lige præcis den, du står og mangler, før du kan sætte gang i spillet derhjemme? Vælg mellem farverige controllere, controllere med eller uden kabel samt meget andet.

En bedre spiloplevelse med PS4 Dualshock 4 V2

Den bedste spiloplevelse er noget, enhver gamer stræber efter. Med den trådløse Dualshock 4 V2 får du en behagelig og intuitiv oplevelse. Sony har formået at udvikle den nye controller, så den er optimeret på stort set alle punkter:

  • Du vil opleve en mere præcis styring og kontrol over dine handlinger, når du spiller.
  • Controlleren kan oplades ved hjælp af en USB-port - det betyder også, at du ikke er nødsaget til at afbryde spillet, imens den lader op.
  • Det er muligt for dig at sætte dit headset til controlleren, så du udelukkende selv kan høre lyden fra dit spil.
  • Controlleren er udstyret med en bevægelsessensor, som registrerer alle dine ryk.
  • Sidst men ikke mindst er controlleren også udstyret med en indbygget højtaler, som giver dig detaljerede lydeffekter.

Køb din PS4-controller her

Har du allerede styr på din PlayStation 4-konsol og dine PlayStation 4-spil, så er det blot tid til, at du får din PS4-controller i hus! Gå på opdagelse i BR’s brede udvalg, og find den controller, der passer bedst til dine behov.

Du kan vælge en controller i en fed farve eller med et farverigt cover, så den også kommer til at afspejle din personlige stil. Bliv klar til at gå på opdagelse, konkurrere med modstandere eller løse farlige missioner allerede i dag.