365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 5 controller

En controller til din PlayStation er lige så nødvendig som Bamse til Kylling - og med den nye PlayStation 5 er der naturligvis også lanceret en ny controller. Her på siden kan du finde din nye PS5-controller samt tilbehør. Tag et kig på udvalget herunder.

PS5 controller gør spillet levende

Controlleren giver dig de bedste muligheder for at spille alt lige fra udfordrende sportsspil og underholdende platformspil til intense skydespil, hvor du samtidig får udnyttet alle de teknologiske tilføjelser og sansefunktioner.

Det er vigtigt med en controller, der ligger godt i hænderne og fungerer instinktivt. Dette er dog ikke noget nyt, da Sony altid har været mestre til at udvikle og fremstille de bedste controllere. DualSense PS5-controller er ikke blot et forbedret design, men også meget andet - og det vil vi komme nærmere ind på her.

 

PS5-controller - hvad er nyt?

Vi kan konkludere, at en controller ikke blot er en controller - men hvad er så nyt ved DualSense PlayStation 5-controller?

  • Oplev haptisk feedback, som gør din spiloplevelse levende på et helt nyt niveau. Den haptiske feedback opstår, uanset om det er de omkringliggende omgivelser, der skal simuleres eller kraften fra dine våben.
  • Med de nye adaptive aftrækkere vil spændingen og styrken tages til nye niveauer, når du selv kan interagere med dit spil. Uanset om du skal gasse op i bilen eller spurte afsted, vil du føle dig fysisk forbundet.
  • Få nye muligheder for at chatte med dine venner ved hjælp af den indbyggede mikrofon og headset-stik.

 

Køb din DualSense-controller til PS5

Er du klar til at starte dit PlayStation 5-eventyr? Så husk at anskaffe dig PS5-konsollen allerførst. Når den er hjemme, kan du løbende supplere med PS5-spil og andet PS5-tilbehør, som sikrer dig mange timers underholdning i hjemmet.

Mærk suset og få en realistisk oplevelse med din nye controller! Gå på opdagelse i det store udvalg, og bliv klædt godt på til at overleve i PlayStation-kampens hede. Når du handler på BR.dk kan du forvente en hurtig og sikker levering - på den måde skal du ikke vente for længe med at komme i gang.