365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 5 konsoller

Den er her! Uendelige timers underholdning for enhver, en spiloplevelse udover alle grænser og et fællesskab både med kammerater og virtuelle venner. Det er naturligvis PlayStation 5-konsollen, vi snakker om. Her på siden finder du PlayStation 5, og hos BR har vi også alt udstyr til din nye spillekonsol.

PS5-konsol - hvad er nyt?

Vi forventer alle sammen en helt ny spiloplevelse, så snart vi tænder for PlayStation 5-konsollen og sætter os klar foran skærmen. Men er en spilkonsol ikke blot en spilkonsol? Og hvad er egentlig nyt sammenlignet med den tidligere PlayStation 4-konsol?

  • Optimeret lynhastighed med en tilpasset CPU, GPU og SSD, som giver PlayStation-konsollen et endnu højere niveau.
  • PlayStation-spil med utrolig grafik og helt nye funktioner.
  • Oplev en dybere spiloplevelse med en PS5-controller med haptisk feedback, adaptive triggere og 3D lydteknologi.
  • Integreret I/O som sikrer, at du kan designe dine spil på måder, som aldrig var mulige før.
  • Fordyb dig i spiluniverset på et helt nyt niveau, når lyset simuleres individuelt og skaber skygger og refleksioner i spillene.
  • Nyd en endnu højere billedhastighed med understøttelse af 120 Hz.

Play has no limits

Med PlayStation 5 er der ingen tvivl om, at der er åbnet op for et helt nyt kapitel i spilverdenen. Med alle de nye funktioner får du en helt ny mulighed for at leve dig yderligere ind i dit spil. Samtidig har Sony udviklet funktioner, så du nemt og enkelt kan kommunikere og tale med dine venner, imens I hver især er i gang med spillet.

Køb alt til PS5 hos BR

Skal du være en del af PS5-universet? Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at skabe det perfekte spille-setup hjemme på værelset. Start med konsol og controller, for dernæst at udvælge de spil, som tiltaler dig allermest - uanset om du er til sport, action eller spændende missioner. Du kan også supplere med alverdens PlayStation 5-tilbehør, for at optimere oplevelsen yderligere.

Gå på opdagelse i BR’s store udvalg, og find alt, hvad du skal bruge allerede i dag! Vi sørger for en sikker og hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på at sætte gang i det ene spil efter det andet.