365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

JumpXFun

Så er det med at komme ud i haven og få motion på en sjov måde. Skal børnene have mere aktivitet og action ind i hverdagen så er JumpXFun svaret. JumpXFun er en sjov aktivitet både for børn og voksne og hjælper med at udvikle gode hoppe- og motorik-færdigheder på en sikker måde. Inviter venner og familie over til sjov hoppe-leg i haven.

 

JumpXFun

Har du været på ferie i Danmark eller udlandet, hvor du er kommet forbi et bungee trampolin-område? Hvis du har det, så har du helt sikkert også set, hvordan børnene bliver helt vilde efter at prøve det. Et bungee-sæt til trampolin giver nemlig øget sikkerhed, så der er god mulighed for at hoppe højt, øve sig i tricks og måske endda lave saltoer.

Produkterne fra JumpXFun giver dig muligheden for at føre bungee-oplevelsen hjem i haven. Hos BR har vi nemlig samlet alt, hvad I skal bruge til at montere jeres helt eget bungee-stativ. På den måde kan I helt sikkert få endnu mere sjov ud af havetrampolinen.

JumpXFun til trampolin

Med JumpXFun kan I forvandle havetrampolinen til en vaskeægte bungee-trampolin. Har dit barn en drøm om at hoppe endnu højere? Eller hungrer dit barn efter at lære at lave en salto? Med et bungee-sæt kan du lade dit barn udfordre de forskellige tricks med sikkerheden i orden.

  • JumpXFun monteres på havetrampolinen
  • Dit barn spændes fast i de medfølgende seler
  • Elastikken og selen vil hjælpe med at føre dig op i luften og give dig tid til at udføre nye seje tricks

Når du køber startsættet medfølger både seletøj, bungee-elastik, ramme-beslag og hejsespil. På BR.dk forhandler vi også delene eksternt, så du nemt kan få fat i de dele, der mangler.

Find din JumpXFun-bungee her på BR.dk

Trampolinen er altid et populært redskab i haven, men der er altså et væld af tilbehør og muligheder, som I kan tilføje, så det bliver endnu sjovere at bruge tid udendørs. Med JumpXFun-bungee lander børnene altid blødt på benene, og samtidig holdes de i midten af trampolinen.

Alle aldre kan få meget sjov ud af at benytte JumpXFun-bungee, og du kan finde hele startsættet lige her på BR.dk. Har I allerede en trampolin, så kan I nemt og hurtigt gøre den endnu federe ved at bestille et bungee-sæt fra JumpXFun her på BR.dk!