365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Mouse in the House

Mouse in the House er inspireret af den populære trend med nissedøren. Den ultimative legetøjslinje, hvor børnene kan samle på det sødeste mikro-legetøj! Med små figurer og legesæt kan børn bygge deres egen verden af Mouse in the House langs væggen på deres værelse. Med skjulte detaljer, tilbehør, klistermærker og guirlander kan de gøre deres samling helt unik. De magiske klistermærker lyser i mørke. Mouse in the House er timevis af sjov og leg.

Magisk mikroverden

En helt ny og fantastisk fantasiverden er klar til at blive udforsket i børneværelserne! Dette er legetøjslinjen, hvor man kan samle på det sjoveste mikro-legetøj! Med små figurer og legesæt kan børn bygge deres egen verden af Mouse in the House op langs væggen på deres værelse.

Børnene kan lade sig inspirere og genskabe scenerne fra YouTube (engelsk sprog), eller selv skabe eventyr i det lille univers. Med skjulte detaljer, tilbehør, klistermærker og guirlander kan de bygge deres samling op på helt unikke måder. Og når mørket falder på, vil de magiske klistermærker lyse stemningsfyldt op. Til piger og drenge i alderen 4-9 år. Mouse in the House er timevis af sjov og leg.