365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Geomag

Når du oplever magnetismens kraft, lukker du magien ind. Geomag Classic med magnetstængerne, kuglerne og panelerne sætter gang i fantasien hos mennesker i alle aldre, når elementerne får liv i opfindsomme byggemesterværker. I Magicube-systemet kan de mindste studere magnetismens magi, når de oplever at klodserne er magnetiske på alle sider. Og ekstra spændende legemuligheder fås med Mechanics, hvor du kan føje mekaniske dele til dine konstruktioner og udfordre tyngdekraften.

Slip fantasien løs med Geomag 

Geomag har været et hit siden 1998, hvor det første magnetbyggesæt blev produceret i Schweiz. I dag har Geomag udviklet sig til et helt univers, hvor farverige baner og sjove motiver giver anledning til mange timers sjov og leg. Fælles for alle sættene med magnetlegetøj er, at de er spækket med magnetstænger, metalkugler, magnetpaneler og andet sjov, som kun venter på, at du slipper kreativiteten fri og bygger løs. Magnetisk legetøj og byggesæt er et hit hver for sig - så hvorfor ikke kombinere dem for et endnu større hit?  

Hvilket Geomag-legetøj passer bedst til dit? 

Der findes Geomag Classic, Geomag Magicube, Geomag Mechanics og mange flere. Uanset hvilket byggesæt du ejer, er der masser af underholdning og fordybelse for både store og små. Start med Geomag Magicube for de allermindste, som kan udforske magnetismen og nyde de skønne farver. Jo ældre barnet bliver, kan I begive jer ud i magneter med mekaniske funktioner.  

  • Classic giver anledning til uendelige konstruktioner med de magnetiske stænger, stålkugler og paneler i forskellige former.  
  • Magicube er kvadratiske og har magneter på alle seks sider. Her kan bygges tårne og konstruktioner i fine farver.  
  • Mechanics kombinerer det magnetiske med mekaniske funktioner, som gør legen endnu mere spændende. 

 

Find magnetlegetøj fra Geomag 

Legetøj fra Geomag venter kun på, at du slipper fantasien løs og skaber de vildeste bygninger og sjoveste figurer. Der er altså rig mulighed for at lære og dygtiggøre sig inden for bygning og magnetisme, som dit barn kan få rig glæde af gennem livet.  

Hvordan ønsker du at udforske den magnetiske kraft? Med Geomag kan du bygge broer, huse eller geometriske figurer efter din vildeste fantasi. Så træd ind i Geomags fantastiske univers, og find dine favoritsæt her på siden allerede i dag.