365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Krea

KREA har efterhånden fremstillet legetøj og -redskaber i mange år - og uanset om du i forvejen ejer et KREA-produkt eller ej, har du helt sikkert set en af de populære legeklassikere fra mærket. Hos BR finder du vores udvalg af KREA-legetøj lige her, og vi er helt sikre på, at der er noget for dig iblandt.

Kreativt legetøj fra KREA 

KREA har skabt et brand, som størstedelen forbinder med dansk kvalitetslegetøj med en lang holdbarhed. Det er helt sikkert også én af grundene til, at KREA-legetøj ofte er at finde på mange børneværelser og hos mange børneinstitutioner. I udvalget finder du både varianter, der bidrager til en udendørs leg fuld af spilopper, men også humørfyldte lege på børneværelset. 

Vælg mellem alverdens gynger, redskaber til leg i haven og klassisk trælegetøj, som ethvert barn vil få rig glæde af. Den høje kvalitet og de inspirerende designs giver anledning til mange timers underholdning, som også kan gå over i generationer.  

KREA - klassisk dansk legetøj 

Børn elsker det meste legetøj, men hos BR er vi særligt begejstrede for legetøj, der bidrager til børnenes udvikling. Her er KREA ingen undtagelse! Der er ingen tvivl om, at der ligger tanke bag hver en handling. 

  • Styrker motorikken. Der er stort fokus på børnenes motoriske og sanselige udvikling i legetøjet fra KREA. Det kan blandt andet ses på sansegyngen fra KREA, som ikke blot udvikler balancen og motorikken, men også får barnet til at falde til ro.  

  • Styrker aktiviteten. Mange af varianterne fra KREA giver anledning til gode udendørsaktiviteter - og hvilken forælder ønsker ikke, at børnene får rørt sig, imens de har det sjovt? 

  • Pædagogisk legetøj. Legetøj fra KREA er indbegrebet af godt pædagogisk legetøj - og derfor er det også at finde i mange institutioner rundt omkring. Pædagogerne har rig mulighed for at udvikle børnene ud fra deres individuelle behov.

Kvalitetslegetøj fra KREA 

Vælg en af klassikerne fra KREA, eller gå efter en af de nyere varianter. Uanset hvad, er vi helt sikre på, at dit barn får rig glæde af de unikke designs fra KREA. Kast din kærlighed på et KREA-produkt allerede i dag, og sæt gang i en berigende leg.