365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fingerlings

Du vil gå bananas over de små Fingerlings aber! De søde, farverige primater med blødt hår vil reagere på berøring og lyde og på at blive holdt på forskellige måder. Send dem et fingerkys, og de kysser tilbage.

Interaktiv abe med mere end 70 lyde og reaktioner

De nye Fingerlings er så bløde at ae, for de har et dunet pels på hovedet! Hver ny Fingerlings figur har sin egen unikke stemme og personlighed med mere end 70 søde lyde og reaktioner. Fra sang og latter til tilkendegivelse af deres kærlighed. Og disse Fingerlings ved virkelig, når de sidder på din finger – bare se, hvordan deres hjerte lyser og deres personlighed ændrer sig, når de sidder på din finger kontra, når de ikke gør! Fingerlings har en hale, som kan hænge ned eller flippes op, så du kan sætte din abe på et bord eller en hylde.

De ved, det er dig!

Deres hjerte slår, og de siger “hello” i det øjeblik, du sætter dem på din finger, for de ved, at det er dig! De har også forskellig personlighed og forskellige reaktioner, alt efter om de sidder på din finger eller ikke.

De reagerer på berøring

Du kan made dem, kysse dem, ae dem og meget mere! Fingerlings har sensorer på hoved, mund og mave og reagerer på din berøring. Du kan også ryste dem eller vende dem med hovedet nedad, så vil du opleve flere reaktioner, for de kan godt lide at lave abekattestreger.

 

De er, hvor du er

Fingerlings er dine bedste kammerater, for de elsker at tage med dig overalt, hvor du går. Deres lille størrelse gør, at de er nemme tage med.

 

Saml dem alle!

Saml alle de charmerede babyaber! Der er 1 Fingerlings babyabe og 1 brugsanvisning i hver pakke. Perfekt til 5+ år.