365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Roblox

Kender du til Roblox? Så er det højst sandsynligt fordi, du har et barn, som er stor fan af det populære spil. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af de populære figurer fra Roblox, som dit barn helt sikkert kender! Gå på opdagelse her, og find alle favoritterne. 

Roblox-legetøj fra det populære univers 

Roblox er et populært online spil, som nærmest fungerer som en visuel legeplads og et værksted, hvor det er spillerne, der skaber omgivelserne. Ved spillets start skal der vælges en avatar, som spilleren kan designe ved at ændre hår, tøj og meget mere. Med den skal du udforske Roblox-universet, spille sjove spil og arbejde på kreative projekter.  

Skab spændende nye eventyr med ikoniske legetøjsfigurer fra Roblox’ verden! Du kan starte allerede i dag og få den ultimative legetøjssamling med de mange figurer fra dine yndlingsspil.  

Få en pause fra skærmen 

At figurerne fra det kendte spil kan fås som vaskeægte legetøj, åbner døren for helt nye muligheder. Hvis dit barn elsker at sidde klinet til skærmen, kender du måske til problematikken med at mindske skærmtiden. Med Roblox-legetøj kan legen fortsætte, når skærmen er slukket, og dit barn kan udvikle historien og karaktererne efter helt egen fantasi.  

Leg med fængselsfanger og planlæg den ultimative flugtplan. Genoplev dine yndlingsøjeblikke fra de mest populære Roblox-spil og -oplevelser. Eller gør dig klar til et episk slag som en af de tapre riddere af Redcliff. Hos BR er vi helt sikre på, at der gemmer sig en æske, som passer lige til dig.  

Samlepakker med figurer fra Roblox 

Vi har et stort udvalg af de forskellige samlefigurer. Særligt Roblox Adopt Me er et populært spil for en vaskeægte dyreelsker, hvor man passer nuttede kæledyr, og der er mulighed for at bytte spillerne imellem. Med et samlesæt får du lige pludselig et stort udvalg af de dyr, der ikke er helt så lettilgængelige i spillet. Tag et kig på vores Adopt Me-samlesæt – måske det gemmer på dine yndlingsfigurer?  

Er du klar til at tage Roblox-online spillet til et nyt niveau? Start din samling på alle dine favoritfigurer allerede i dag.