365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Instax

Lad dit barn eller din teenager om at fange de små og store øjeblikke med et kamera fra Instax. Instax laver de skønne polaroidkameraer med et børnevenligt design og spændende funktioner i børnehøjde. Oplev de mange forskellige modeller her på siden, hvor du blandt andet finder de populære Instax Mini 11 og Instax Square.

Moderne polaroidkameraer fra Instax

Instax er en serie af moderne polaroidkameraer, der lader dig printe dit billede ud med det samme - direkte fra kameraet. Modeller som Instax Mini 11 eller Instax Square er suveræne at have ved hånden, når et særligt øjeblik skal indfanges til hverdag eller til fest, og det er muligt at skabe mange hyggelige billedserier alene eller sammen med familie og venner.

Der er noget retro og virkelig nostalgisk over sådan et polaroidkamera, og selvom kameraet måske er tiltænkt dit barn, så kommer du helt sikkert ikke selv til at kunne dy dig i forhold til at låne kameraet og snuppe et par billeder. 

Find endnu flere spændende børnekameraer og kameratilbehør her. 

 

Skab uforglemmelige minder med instant-fotos i høj kvalitet 

Et Instax Mini 11 eller andet kamera fra Instax giver dit barn, der måske endnu ikke er gammel nok til en mobiltelefon eller et digitalkamera, mulighed for at tage billeder af det, der betyder noget for barnet. Mange ældre børn vil elske at hygge sig med at tage billeder sammen med de nære venner og derefter hænge billeder op på en væg eller opslagstavle - eller lave en flot og dekorativ collage. Billederne er af høj kvalitet, men har samtidig den autentiske polaroidstil, som familiens teenagere med god sandsynlighed også vil finde cool.  

 

Forskellige filmtyper til Instax Square og Instax Mini 11 

Flere muligheder gør det kun endnu sjovere at bruge et kamera fra Instax. Dit barn kan variere udtrykket på sine billeder ved at skifte mellem forskellige typer af film til sit Instax Square eller Instax Mini 11.

De enkelte filmruller tilbyder forskellige rammedesigns, så der kan vælges både en helt klassisk sort eller hvid ramme eller en iøjnefaldende ramme i et lidt sjovere design, der virkelig bringer et smil frem på læben. Vælg et kamera fra Instax her på siden og overrask et barn du holder af!