365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kameraer til børn

Sig appelsiiiin! Det er skønt at tage billeder af familie og venner i de gode øjeblikke sammen. Her på siden har vi samlet alle vores børnekameraer i fine farver, som kun venter på, at du slipper din indre fotograf løs og kommer i gang med at forevige de dejlige stunder.

Populære mærker

Et kamera til børn fremmer kreativitet og læring

Ikke nok med at det er sjovt og spændende at tage billeder med sit eget kamera, så udvikler barnet faktisk også sin kreativitet, når det øver sig i fotografering. Der er mange fordele ved at give sig i kast med et børnekamera:

  • Dit barn får en bedre forståelse for sig selv, andre og sine omgivelser.
  • Med et kamera i hånden kan dit barn udforske og eksperimentere med motiver og kameraets funktioner.
  • Kameraet giver barnet mulighed for at stimulere sin kreativitet og fantasi og udvikle sine egne ideer.
  • Barnet kan vise et billede frem og kommunikere deres tanker og idéer gennem det.

Fotografering kan børn i alle aldre hygge sig med. Efterhånden som barnet bliver ældre, kan fotografen finpudse teknikken, så det er bare med at øve sig og have det sjovt samtidig!

 

Fang de gode øjeblikke med et børnekamera

Hos BR finder du masser af kameraer til børn, så lad de små eksperimentere med billeder og slippe fantasien og kreativiteten løs i jagten på fine motiver. Måske skal motivet være mor og far, et smukt landskab, kæledyret, yndlingsbamserne eller noget helt andet. Uanset motivet er der lagt an til masser af sjov og fordybelse med et godt børnekamera!

Når mindet er blevet foreviget med kameraet, kan det være en rigtig god idé at printe billedet ud og hænge det op, så man altid kan se tilbage og huske det særlige øjeblik. Billedet kan også sættes ind i et fotoalbum, hvor der kan skrives små noter ved eller pyntes med forskellige former for hobbyartikler. Husk også altid at beskytte børnekameraet godt ved at opbevare det i en kamerataske, så det ikke bliver beskadiget.

 

Slip din indre fotograf løs med et børnekamera

Når jagten går ind på et godt motiv til dit billede, så er det vigtigt at have det rette kamera og tilbehør. Hos BR har vi et stort udvalg af kameraer fra kendte mærker som Instax og MyFirst. Alle børnekameraerne har smarte funktioner, som giver den lille fotograf masser af muligheder for at udforske og eksperimentere.

Du finder blandt andet instant kameraer, hvor billedet bliver printet ud med det samme, samt digitale kameraer, hvor billederne senere kan blive fremkaldt. Så er der ingen grænser for juniorfotografen! Kameraerne fås i flere forskellige størrelser, farver og med mange smarte funktioner, så tag gerne kameraet med på farten og fang de mest sjove, hyggelige eller skøre minder i billeder, som kan gemmes for evigt. Find din følgesvend gennem mange år her hos BR!