365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Printere til mobil

Print dine billeder direkte fra mobilen med en af vores smarte mobilprintere, der endda kan fungere trådløst via bluetooth. Se vores mange forskellige modeller her, og invester i en lækker fotoprinter til mobil, der printer dine yndlingsfotos ud på et øjeblik.

Print nemt dine mobilfotos ud med det samme

En miniprinter til mobilen sikrer, at dine fotos ikke bare går i glemmebogen, men at du rent faktisk får printet dem ud og nydt dem sådan, som de fortjener. Vores printere til mobil gør det til en leg at lave collager, printe billeder ud til fotobøger med mere, og der kan laves de mest fantastiske fotogaver eller dekorativ udsmykning til børneværelset med sådan en miniprinter ved hånden. Du slipper for at skulle overføre billederne fra kameraet til computer og kæmpe med hjemmets store printer. En fotoprinter til mobil er så lille og fiks, at den sagtens kan tages med på farten, og større børn vil selv nemt kunne betjene printeren og dermed få deres bedste billeder printet ud uden hjælp fra en voksen. 

 

En miniprinter til mobil er et hit hos hele familien

En fotoprinter til mobil er meget intuitiv at bruge og er et både tidsbesparende og sjovt redskab til at få mere glæde af dine billeder. Den er en oplagt gave til teenageren, der har egen mobil og tager mange billeder sammen med vennerne. Du kan naturligvis også forkæle dig selv med sådan en fiks og lille miniprinter, der er let at gribe ud efter, når du vil have et særligt foto printet ud i en fart. I det hele taget er en mobilprinter skøn at have og et rigtig godt køb til hele familien. Mange modeller har ekstra funktioner, der gør det muligt at arbejde kreativt med dine billeder, inden du printer dem, og en fotoprinter til mobilen er en gadget, der overrasker virkelig positivt med sine mange muligheder.   

 

Køb en fotoprinter til mobil online hos BR.dk

Tag dig god tid til at undersøge de forskellige modeller, og find frem til den printer til mobil, der passer allerbedst til dine eller dit barns behov. Læg den derefter i kurven, og bestil den hjem med det samme, så I snart kan få glæde af timevis af sjov med miniprinterens mange spændende funktioner.