365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kamera tilbehør

Kender du en lille en, som er vild med at tage billeder? Med det rette kamera tilbehør kan den lille fotograf udvikle sin teknik og kreative evner og samtidig holde både kameraet og de fine fotos beskyttet. Hos BR har vi et stort udvalg af fotoudstyr, så tag et kig på siden og find lige det, du mangler!

Populære mærker

Slip kreativiteten løs med fotoudstyr 

Fotografering er en hyggelig aktivitet, som børn i næsten alle aldre kan være med til. Efterhånden som barnet bliver ældre, så kan det slippe sin kreativitet løs med kamera tilbehør. Tilbehøret giver mulighed for at eksperimentere med billedernes udtryk og design, da du blandt andet finder flere typer kamerafilm samt mange muligheder for ophæng af de fine billeder, der bliver taget.

Fang de sjove eller hyggelige minder i billeder og brug eksempelvis en mobilprinter til at fremkalde billederne med rammer i alle regnbuens farver eller en sort/hvid film for at få masser af seje billeder. 

 

Beskyt kameraet og dine fantastiske fotos  

Når de skønne stunder er blevet foreviget i små fotos, så er det en god idé at få dem opbevaret godt og sikkert, så de ikke bliver væk. Saml alle de små billeder i et fotoalbum, så I altid kan mindes de gode stunder - også mange år ud i fremtiden.  

Har dit barn altid et børnekamera med på farten? Så er en kamerataske en fantastisk beskyttelse, så dit barns kæreste eje kan undgå skrammer og ridser. Til de flotte kameratasker medfølger der en rem, så den lille fotograf nemt kan bære den tro følgesvend overalt. Taskerne kan fås i flere fine farver, så det er bare med at vælge favoritfarven mellem blandt andet blå, orange, lilla og pink.   

 

Kæmpe udvalg af Instax fotoudstyr hos BR 

Hos BR finder du et bredt udvalg af kameratilbehør til Instax-kameraer. Udvalget dækker blandt andet over film og fotopapir i forskellige designs, flotte kameratasker, fotoalbums og mobilprintere. Du finder også flere forskellige tilbehørspakker, som både indeholder en smart kamerataske, fotoalbum og fotorammer. Her er alt, hvad den lille fotoentusiast har brug for for at tage fotograferingen til næste niveau. Gå på opdagelse her på siden og find masser af kameratilbehør, som udgør den perfekte kombination af leg, læring og udvikling!