365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Film til kamera

At tage billeder af både de små hverdagsøjeblikke og livets store begivenheder er alletiders måde at forevige de gode minder, så de bliver husket. Her finder du film til kamera, der passer til diverse forskellige kameraer på markedet. Vi forhandler blandt andet kamerafilm til de populære Instax-kameraer fra Fujifilm samt kamerafilm til de skønne MyFirst-børnekameraer.

Find kamerafilm, der passer til dit barns kamera

Et børnekamera er et sikkert hit til de lidt større børn, der vil elske at tage billeder af venner, familie, yndlingslegetøjet og ikke mindst dem selv. Billederne giver et godt indblik i barnets verden, og hvad der betyder noget for vores unger, og det er sjovt at kigge billederne igennem igen og igen og mindes gode stunder. 

Mange billeder er i dag digitale, og der er stor risiko for, at de kommer til at ligge gemt væk på computeren frem for at blive nydt sådan, som de fortjener at blive nydt. Børnene vil selvfølgelig gerne have nem adgang til deres billeder, og derfor er et kamera med film et godt valg, når du skal finde et kamera til dit barn. Ulempen er, at du selvfølgelig skal huske at købe film til kameraet, men det er heldigvis ingen sag, når du let kan købe kamerafilm online her hos BR.dk.  

 

Alt i kamerafilm til forskellige populære modeller

Et kamera er alletiders gave til barnet, der kan lide at tage billeder. På nogle modeller printes de fine små fotos med det samme direkte fra kameraet, og resultatet kan derfor ses straks, når billedet er taget. I vores udvalg finder du blandt andet film til kameraer i Instax-serien fra Fujifilm. Alt efter hvilken kamerafilm, du vælger, får du forskellige spændende rammeeffekter, som barnet vil elske at eksperimentere med.  

Se også vores øvrige udvalg af kameratilbehør her.  

 

Film til kameraet fra MyFirst

MyFirst-børnekameraet er et populært begynderkamera, der leverer højkvalitetsbilleder og en god første oplevelse med at agere fotograf. Vi tilbyder flere forskellige typer af termisk fotopapir til kameraet fra MyFirst, så I kan få glæde af billederne i printet format.  

 

Køb film til kamera online hos BR.dk

Mangler du film til nogle af de kameraer, vi forhandler, kan du se de forskellige muligheder her og bestille kamerafilm hjem, så dit barn igen kan tage masser af flotte billeder af hverdagens særlige øjeblikke.