365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kameratasker

Beskyt kameraet med en praktisk kamerataske, der er let at have med på farten. Vi forhandler blandt andet de populære tasker til kameraer i Instax-serien fra Fujifilm, der fås i flere skønne farver. Find dem alle her, og køb den fototaske, du eller dit barn allerbedst kan lide.

Pas godt på kameraet med en passende kamerataske

Selvom de fleste kameraer til børn er udviklet til at kunne holde til lidt ekstra, er det stadig en god idé at beskytte kameraet, når det ikke er i brug. I hvert fald hvis du ønsker at forlænge levetiden på det. Det gøres bedst med en kamerataske i passende størrelse, der ligeledes gør det nemt at have kameraet med på tur. 

I vores udvalg finder du fototasker, der passer til flere af de populære Instax-kameraer fra Fujifilm, som mange børn elsker at tage med på eventyr. Kamerataskerne fås i de skønneste pastelfarver, men også i mere klassiske og afdæmpede farver, og det skulle derfor være til at finde en taske til kameraet, som dit barn vil synes om.  

 

De fineste fototasker til de yngste fotografer

Har du et barn, som er glad for at tage billeder af både de små hverdagsøjeblikke og af særlige livsbegivenheder, vil et godt børnekamera være lige sagen. Til vores kameraer fås forskelligt kameratilbehør, heriblandt vores kameratasker, der passer godt på kameraet og samtidig er utroligt fine at kigge på. Udover kameratasker forhandler vi også blandt andet kamerafilm til nogle af de bedst sælgende modeller på markedet inden for børnekameraer.  

 

Køb en smart taske til kamera online hos BR.dk

Vil du passe bedst muligt på dit barns kamera, skal du selvfølgelig have fat i en passende kamerataske. Tag et kig på mulighederne her, og bestil din foretrukne model hjem med det samme, så der ikke går længe, før kameraet får en beskyttende taske til turene ud af huset. Et godt begynderkamera er et hit blandt de fleste børn, og det kan heldigvis holde længe og sprede masser af glæde, hvis du sørger for at beskytte det bedst muligt med en taske til kamera i høj kvalitet og passende størrelse.