365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Squishville

Velkommen til Squishville – en verden af plys! En fantastisk blød verden præget af det mest krammevenlige legetøj og de sødeste plysvæsener, for det er nemlig hjemstedet for de charmerende Squishmallows i 5 cm miniatureudgave. Gå på opdagelse i Squishville’s superbløde verden, og find legesæt, tilbehør, fashions og selvfølgelig dine yndlings Squishmallows i miniudgave.

Stedet at være

Squishville er stedet at være for alle, der elsker Squishmallows! Det er nemlig i denne bløde verden, at dine Squishmallows yndlingskarakterer i miniudgave hører hjemme.

En mangfoldighed af karakterer

Squish dig ind i Squishville plysuniverset, hvor det vrimler med dine Squishmallows favoritvenner i en 5 cm miniatureudgave. Squishville hylder mangfoldigheden i karakteruniverset, for alle Squishmallows har deres specifikke personlighed og deres unikke navn og historie. Du kan skabe din egen Squishville verden med en mangfoldighed af personligheder.

 

Uimodståeligt blød og sød

Squishville er uimodståelig i både sin blødhed og charme. Du kan ikke andet end elske det bløde, charmerende univers, som emmer af liv og farve og som du bare må kramme. Alt i Squishville er lavet af et superblødt materiale med et uimodståeligt fyld. Når først du er hooked, er der ingen vej tilbage!

 

Forny din Squishville verden

Der er rige muligheder for hele tiden at skabe fornyelse i din Squishville verden og få ny inspiration til fantasifulde historiefortællinger. Jævnligt ser nye 5 cm udgaver af kendte og populære Squishmallows dagens lys. Og du kan til stadighed klemme dine Squishmallows ind og ud af nye mix & match fashions og tilbehørsdele eller spændende legesæt, der stimulerer til endnu mere fantasifuld leg.