365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Max Ranger

  • Med en trampolin fra det populære mærke Max Ranger får du bare lige lidt mere for pengene uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten. Vælg mellem både runde og firkantede modeller med højt sikkerhedsnet, og find den du leder efter i udvalget herunder.

Sikkerhed og underholdning med en Max Ranger trampolin

Rigtig mange familier har allerede en trampolin i haven, og det er der rigtig god grund til. For det er en oplagt legeplads for børn i alle aldre – og barnlige sjæle i voksne kroppe kan heller ikke se sig fri for at snuppe en hoppetur indimellem. Der er lagt op til sjov og samvær, vind i håret og de helt store grineture med en trampolin.

Tre fordele ved at vælge en trampolin fra Max Ranger

  • Dette mærke giver dig rigtig meget kvalitet for pengene
  • Der er lagt op til rigtig mange timers sjov for alle aldre
  • Sikkerheden er helt i top og lever op til danske standarder

Firkantet eller rund, nedgravet eller på ben, Max Ranger har det hele – sammen med et sikkerhedsnet, der lever op til de danske standarder og kan sørge for at ingen hopper ud på græsset, når benene mister jordforbindelsen.

Trampolinen er hurtigt på vej til at blive en vaskeægte klassiker i de danske parcelhushaver, og med Max Ranger får du endnu mere for pengene.

Værd at vide, når du skal vælge en Max Ranger trampolin

Der er mange modeller at vælge imellem, og fælles for dem alle er kvaliteten, sikkerhedsnettet og størrelsen – der er plads til at give den fuld skrue i alle aldre, når du vælger en Max Ranger trampolin. Vil du gøre valget lidt lettere, kan du overveje følgende:

  • Nedgravet trampolin: Er der små børn i huset, er en nedgravet model et rigtig godt valg, fordi de selv de allermindste børn kan komme op og ned.
  • Trampolin på ben: Modellerne på ben er lettere at pakke sammen og giver mulighed for at flytte trampolinen rundt i haven efter behov.

Se det store udvalg af Max Ranger trampoliner herover, og bestil jeres i dag!