365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Rainbocorns

Der er ikke noget bedre end overraskelser! Spændingen stiger, mens du venter på at se, om du nu får lige det, du ønskede dig. Med Rainbocorns bliver du overrasket igen og igen. Det allerbedste er, at det er svært at blive skuffet, uanset hvilken Rainbocorn der gemmer sig i dit mystiske æg.

Træd ind i universet af Rainbocorns 

Universet af Rainbocorns gemmer på glade farver, nuttede bamser og et væld af overraskelser. Når du har valgt det æg, du synes er allerflottest, kan det gemme på de fineste overraskelser, som popper frem i takt med, at du pakker ægget ud. Det er ligesom at pakke gaver op – og hvem elsker ikke det? 

Det eneste du kan være sikker på er, at der altid gemmer sig en stor, flot bamse med pangfarver og pailletter på maven i ægget. Det bliver ikke mere spækket med glam og glitter! 

Mød de farverige bamser 

Hele serien rummer seks forskellige æg, som hver især byder på de fine bamser. Vælg mellem: 

  • Rainbocorns Fairycorn Surprise som byder på magiske fe-overraskelser og selvfølgelig en af de seks Fairycorns – mon du får kaninen, enhjørningen eller måske den sjældne flodhest? 

  • Rainbocorns Golden Egg Surprise gemmer på mere end 25 gyldne overraskelser, og der er næppe sparet på glimmer og glitter. 

  • Rainbocorns Puppycorn Surprise er de sødeste hvalpeoverraskelser, som springer skalaen for nuttethed. 

  • Rainbocorns Itsy Glitzy Surprise indeholder de små og søde Itsy Glitzys, men også en masse feminint tilbehør.  

  • Rainbocorns Jelly Shake Surprise byder på Rainbocorns med elektroniske funktioner og generelt en skøn udpakningsoplevelse.  

  • Rainbocorns Sparkle Heart er en samleserie af mindre Rainbocorns med magiske hjerter på maven, som kommer frem, når klistermærket rives af.  

Hvilken Rainbocorn gemmer sig i dit mystiske æg? 

Tør du stikke hånden ned i dybet og hive den ene surprise op efter den anden? Rainbocorns er et hit hos ethvert barn, som elsker overraskelser, bløde bamser, farver, glimmer og glitter. Kender du sådan et barn? Gå på opdagelse i BR's store udvalg af Rainbocorns og vælg det æg, som virker allerbedst! Så er der lagt op til overraskelser for både dig og dit barn – for ingen ved, hvad ægget gemmer på.