365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hatchimals

Hatchimals Colleggtibles

De sjove Hatchimals æg har taget børn i alle aldre med storm. Det er den skønneste forening af overraskelse, spænding og cuteness overload, når de små, søde dyr kigger frem fra æggeskaller eller poser. Der er 100 forskellige babydyr og flere af dem er sjældne, hvilket bare gør det sjovere for både børn og voksne.

 

Derfor er Hatchimals på populære:

  • Det er helt tilfældigt, hvilken figur du finder
  • Det kræver tid at klække ægget og få figuren ud
  • De små, søde figurer findes i flere størrelser

 

Spændingen er stor, når du køber en hatchimal og skal finde ud af, hvilken nuttet hemmelighed, der gemmer sig i pakken. Både ventetiden og selve udklækningen er uden tvivl noget af det, der er med til at gøre figurerne og de små, bløde bamser så populære blandt børn i alle aldre, der er vilde med tøjdyr og bamser.

Der findes mange forskellige former for æg og poser med de små dyr, så derfor varierer priserne på produkterne, så du altid kan finde en, der passer til dit gavebudget.

 

Ting du kan overveje ved køb af Hatchimals

Der findes et utal af de små, søde figurer. Derfor kan det også være svært at finde den rigtige, når du skal vælge. Heldigvis skal der ikke tages stilling til farven og figuren, for den forbliver hemmelig, indtil den udklækkes.

- Hatchimals æg: Selve ægget med den store, bløde bamse i, der kan snakke og lyse. De store æg er det, der startede dillen og dem, der findes i flere forskellige former og farver.

- Hatchimals Colleggtibles: Mindre figurer i små æg. De små figurer kan bruges alene eller sammen med de mange tilbehør i serien.

 

Se udvalget herover, og bestil i dag!