365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bloomingville MINI

Bloomingville MINI er for de mindste i familien – en legende kollektion af æstetisk interiør og legetøj i et tidsløst design. Farver og mønstre er kendetegnende for kollektionen, ligesom søde illustrationer giver det hyggelige udtryk, som vi elsker at passe ind i en nordisk indretning.

Bloomingville MINI katalog

Find inspiration i kataloget, der byder velkommen ind i et hyggeligt og legende univers af æstetisk boligindretning til de mindste i familien…

Bloomingville MINI – Velkommen ind i et hyggeligt og legende univers

Siden 2015 har Bloomingville MINI tilbudt et sortiment af interiør og legetøj designet med de mindste familiemedlemmer i tankerne. Vores designfilosofi er centreret omkring fem nøgleord: LEGENDE, HYGGELIG, ÆSTETISK, TIDLØS og NORDISK, som alle spiller en vigtig rolle i vores designproces. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment, som omfatter æstetisk interiør og legetøj med et tidløst design, farverige mønstre og charmerende illustrationer, der alle er inspireret af den nordiske indretningsstil.

Med et bredt udvalg af møbler, opbevaringsløsninger, legetøj og dekorationer kan du finde noget for børn med forskellige interesser og drømme, og i forskellige aldre. Få inspiration til at tilføje et personligt præg til børneværelset med Bloomingville MINI.

 

Skab et fantasifuldt børneværelse med Bloomingville MINI

Børneværelset kan være et rum med plads til at drømme, lege og slappe af. Bloomingville MINI lægger vægt på de små detaljer, der kan være med til at skabe det sidste touch på børneværelset. For Bloomingville MINI handler det ikke kun om at fylde et rum med de nødvendige ting, men om at skabe et miljø, hvor hvert hjørne inviterer til sjov og leg. Produkterne er designet med henblik på at tilføje liv og karakter til børneværelset og bidrage til at skabe et hyggeligt rum for store og små.

 

Temaer til børneværelset

Bloomingville MINI tilbyder et stort udvalg af produkter, der passer ind i temaer designet til at tilføje et personligt udtryk på børneværelset. Fra fortryllede skove til pulserende cirkusser, sortimentet giver mulighed for at skabe et rum, der afspejler barnets interesser og fantasi.

Hvad er dit yndlingstema? Med mange muligheder at vælge imellem kan forældre og børn sammen skabe et unikt miljø, der afspejler barnets personlighed, passioner og drømme.

 

Gaveidéer fra Bloomingville MINI

På jagt efter den perfekte gaveidé? Bloomingville MINI præsenterer et varieret udvalg af interiør og legetøj, der passer til både fødselsdagen, dåbsfesten, juleaften eller andre særlige begivenheder. Udforsk de populære gyngeheste, se de forskellige sæt med børneservice eller gør fødselsdagsfesten helt speciel med vores fødselsdagstog og -dekorationer der kan være med til at fejre barnet år efter år. Hip, hip, hurra!