365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bloomingville MINI børnebestik og børnestel

Gør måltiderne endnu mere hyggelige med Bloomingville MINI børnebestik og børnestel. Hvert produkt er skabt med tanke på små hænder og store fantasier. Med legende motiver og børnevenlige designs kan måltiderne blive til en leg. Hos BR.dk finder du et stort udvalg af børnebestik og -stel, der inviterer til at blive udforsket.

Lad spisning være en leg

At spise handler ikke kun om at stille sulten - det kan også være en sjov oplevelse. Med Bloomingville MINIs bestik og stel til børn kan spiseoplevelsen blive sjov og hyggelig. De kreative motiver og fine former er skabt med tanke på de små i familien.

 

Farverige kopper i søde designs

Tilføj et strejf af farve og sjov til hverdagen med de farverige kopper fra Bloomingville MINI. De er lavet af stentøj med flot glasur og hyggelige motiver. De kan bruges til både kolde og varme drikke, og er helt perfekte til varm kakao i de kolde dage.

 

Sæt med tallerken, skål og kop - den perfekte gaveidé

Leder du efter en gaveidé til børnefødselsdagen, barnedåben eller andre særlige begivenheder? Bloomingville MINI har samlet komplette sæt bestående af tallerken, skål og kop. Hvert sæt er skabt med tanke på børnene og prydet med hyggelige mønstre og motiver, der kan skabe glæde for modtageren, år efter år.

 

Æstetisk børnestel for alle

Hvem siger, at børnestel ikke kan være en smuk tilføjelse til spisebordet? Hos Bloomingville MINI er det vigtigt, at produkter til børn kan passe ind i hjemmets stil. Gå på opdagelse i det brede udvalg af børnebestik og børnestel designet med tanke på sjove motiver, funktionalitet og æstetik.