365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bloomingville MINI håndklæder og forklæder

Dyk ned i Bloomingville MINIs univers af håndklæder og forklæder, inspireret af nordisk design og tidens tendenser. De fine håndklæder og forklæder er i rolige farver og med søde motiver og mønstre, skabt med fokus at passe ind i børnenes daglige aktiviteter. Udforsk udvalget herunder, og find det rette til dit barn.

Praktisk brug i hverdagen

Bloomingville MINIs håndklæder og forklæder er nøje designet med børns daglige aktiviteter for øje. Materialerne er udvalgt med fokus på dagligt brug, og produkterne er skabt for at imødekomme børnenes behov. Børnehåndklæderne er udstyret med en praktisk hætte, mens forklæderne kan justeres for at passe til barnets størrelse.

 

Håndklæder for de mindste

Gør badetiden lidt sjovere med de søde håndklæder fra Bloomingville MINI, designet til at svøbe sig omkring både babyer og tumlinger efter et dejligt bad. De legende motiver og mønstre tilføjer et hyggeligt og indbydende touch til badeværelset, og håndklæderne fungerer også som en dekorativ detalje, når de ikke er i brug.

 

Forklæder til kreative øjeblikke

Bloomingville MINIs forklæder er perfekte for små hjælpere i køkkenet eller for børn, der elsker at lege kok eller bager. Udforsk udvalget af forklæder til store og små med forskellige mønstre, farver og udtryk, og find det rette til dit barns personlighed og behov hos BR.dk.