365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bloomingville MINI legemad

Legemad er en central del af børnenes leg i hjemmet. Med Bloomingville MINIs legemad i træ har børnene mulighed for at udfolde deres kreative evner og servere alt fra frugt og grønt til fantasifulde retter. Bloomingville MINI tilbyder hos BR.dk en verden af legemad, der indbyder til timevis af sjov leg.

Legetøjsmad i nordisk design

Bloomingville MINI's legetøjsmad i træ er inspireret af nordisk design. Med fokus på sjov, æstetik og funktionalitet giver det børnene mulighed for at lege og efterligne de voksne i køkkenet. Gå på opdagelse og find det ideelle legetøjsmad til dit barn.

 

Børns fantasi bragt til live

Med Bloomingville MINIs legetøjsmad kan børn udforske en verden af leg med mad, hvor kun fantasien sætter grænser. Legetøjsmaden kan inspirere børnene til at lege forskellige roller, som bager eller butiksejer, hvilket kan bidrage til mange timers sjov og fordybelse.
 

Legemadssæt til enhver lejlighed

Uanset om dit barn ønsker at holde teselskab for dukkerne eller servere en festlig menu for familie og venner, har Bloomingville MINI noget for enhver. Kollektionen af legetøjsmad indeholder et bredt udvalg af alt fra frugt og grønt til søde kager og is.

 

Det ideelle gavevalg

Leder du efter en gaveidé til en lille ny verdensborger, barnedåb, fødselsdag eller blot en særlig lejlighed? Bloomingville MINIs legetøjsmad kan være en skøn gaveidé, der vil glæde og være en del af barnets leg, år efter år.
 

Tradition møder nutid

Selv i en verden præget af skærme og teknologi, er der en særlig charme ved det klassiske trælegetøj. Bloomingville MINI forener det klassiske træmateriale med moderne design.