365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bakugan

Måske har du set den japansk-canadiske tegneserie, eller også er du bare helt vild med seje figurer, der kan transformere sig. Uanset hvad er du kommet til det helt rigtige sted! Her på siden har vi nemlig samlet alt, hvad vi har fra Bakugan-universet - og du finder både spil, legetøjsfigurer og meget andet.  

Sæt det stærkeste hold med Bakugan Battle Brawlers 

I Bakugan-universet handler det om at samle det stærkeste hold, så I sammen kan bekæmpe de onde modstandere og redde Bakuganernes planet. Legetøjsfigurerne har udformning som små kugler, der er magnetiske og udløses, når de lander på et tilhørende magnetisk kort. Du kan vælge at bruge figurerne til at spille med, men mange børn er helt vilde med at se de forskellige BakuBalls transformere sig til Bakugan for derefter at udvikle legen helt efter egen fantasi. Når du har anskaffet dig en stærk samling af Bakugans, kan selv de værste skurke godt glemme at besejre dig.  

Se dine Bakugans transformere sig 

Med Bakugan oplever du den vildeste rulle-action, når du kaster skabningerne afsted og lader dem åbne sig med et pop, som forvandler dem til en helt ny figur. Her er tale om helt vilde transformationer, der både er spændende og inspirerende for store og små. Måske legen endda kan udvikle sig til, at børnene selv forestiller sig, hvilke seje transformationer de kan gennemgå.  

Bakugan er en helt ny måde at lege på, og du behøver slet ikke at hænge dig i Tv-serien eller spillets regler. Vi bliver overrasket gang på gang over, hvor fantasifulde børn kan være, og de behøver ofte intet andet end de små figurer til at lade legen løbe løbsk.  

Bakugan-legetøj hos BR! 

Med en pakke fuld af Bakugan-figurer er der sikret mange timers leg og underholdning. Det gør det kun endnu sjovere, hvis dine legekammerater har sin egen samling af de sjove figurer, så I kan dyste mod hinanden – hvem mon har den stærkeste Bakugan?  

Er du klar til kamp i den store arena? Gå på jagt i vores udvalg her på siden, og find de Bakugans, der skal være en del af din dyst.